Weet wat je eet

Weet wat je eet

Wat veel mensen niet weten is dat we bij JVClinic al jaren mensen helpen met afvallen. Nu snap ik dat veel mensen denken huh?! Waarom zou je als specialist op het gebied van huidverbetering jezelf bezighouden met afslanken. Schoenmaker blijf bij je leest! Ik heb hier een simpel antwoord op: Een gezonde huid start met een gezonde leefstijl. 

De gezonde lifestyle van je dromen realiseren is mogelijk. Met meer energie, vertrouwen en kracht sta je al snel als een nieuwe vrouw in het leven. Heel erg snel zelfs, want met Momentum ben je binnen 27 dagen al klaar met diëten.
Momentum is een kuur met een duidelijke opbouw. Je weet dus precies waar je aan toe bent. De Dieetfase (27 dagen) staat in het teken van afslanken en bestaat uit een voedingsplan, 2 supplementen die helpen bij het afslanken. Fase 2 is de Stabilisatiefase (21 dagen) waarin je dieet wordt aangevuld. Fase 3 is de Levensfase en bestaat uit richtlijnen voor een gezonde lifestyle. Is dit wat te radicaal voor je? Je kan al beginnen met bewust worden van wat je binnen krijgt. Dit doe je door de voedingswaarden en ingrediënten te bekijken op de verpakking. Je kan ervan uitgaan dat hoe langer de lijst met toevoegingen is, hoe meer “rotzooi” het bevat. Probeer ook zoveel mogelijk zelf klaar te maken i.p.v. kant en klaar pakjes. Hier zitten vaak veel conserveringsmiddelen, die uiteraard niet de gezondste keuze zijn.

Wist je dat:

– 4,4 gram suiker gelijk staat aan een suikerklontje
– De hoeveelheid kilocalorieën per 100 gram aangegeven worden in de voedingswaardetabel, dus als het product 400 gram weegt, je het aantal moet vermenigvuldigen met vier.
– Overgewicht en met name buikvet (visceraal vet) een belemmering kan zijn voor je gezondheid
– De combinatie Cryo21 en Momentum erg goed werkt om af te slanken.
Meer informatie over gezonde voeding? Bel of mail gerust.