fbpx

Heb je last van fijne lijntjes en rimpels? Zie je een verslapte huid wanneer je in de spiegel kijkt? Dat kan een flinke impact hebben op je gezichtscontouren, je uitstraling én je zelfvertrouwen. Bij JV Clinic vinden wij dat iedere vrouw goed in haar vel mag zitten. Daarom kun je bij ons terecht voor een fillerbehandeling.

filler rimpels

Fillers, ook wel injectables genoemd, zijn stoffen die in de huid worden geïnjecteerd om volume toe te voegen. In onze kliniek werken wij uitsluitend met TEOSYAL: een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur. De duurzaamheid van de fillers varieert van 6-18 maanden. Er zijn verschillende varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doeleinden en effecten:

Fillers rimpels

Wanneer je voor het eerst te maken krijgt met fijne lijntjes, bijvoorbeeld rond de mond, bij de ogen en op het voorhoofd, dan is de TEOSYAL First Lines of TEOSYAL RHA 1 of 2 een geschikte filler om mee te starten. Deze dunne, niet-permanente filler wordt net onder de huid geïnjecteerd voor een subtiel resultaat.

Gemiddelde rimpels

Een van de meest gebruikte injectables is TEOSYAL Global Action. Deze filler bevat iets meer hyaluronzuur en zorgt door zijn dikkere consistentie voor extra volume. Het is voornamelijk geschikt voor modiale rimpels, plooien, rimpels op de bovenlip en diepe fronsrimpels.

Diepere rimpels

Wanneer je last hebt van diepere rimpels, een neus-lippenplooi of afhangende mondhoeken, kan dit een sombere en vermoeide uitdrukking veroorzaken. Een filler behandeling met TEOSYAL Deep Lines herstelt het volume voor een frisse uitstraling.

Volumeherstel

Wil je meer definitie in je jukbeenderen, een strakkere kaaklijn of meer volume in het gezicht? De TEOSYAL Ultra Deep en TEOSYAL Ultimate Injectable bieden volumeherstel en verminderen rimpels. De resultaten van de behandeling zijn tot wel anderhalf jaar zichtbaar!

Je ogen zijn belangrijk voor je uitstraling. Als het volume onder de ogen afneemt, kunnen er wallen ontstaan die zorgen voor een vermoeid uiterlijk. TEOSYAL Redensity II is de eerste en enige injectable ter wereld die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling onder de ogen. De filler is biologisch afbreekbaar, niet-permanent en verbetert de huidconditie.

Profhilo: natuurlijke huidverjonging

Profhilo; is een hyaluronzuur dat niet vult, maar je huid aanzet tot actie! Je huid verjongt zichzelf!

Van de behandeling is wetenschappelijk bewezen dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit verbetert de conditie van de huid, het herstelt, verstevigd en de huid ziet er gezonder uit. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, hetgeen gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

Lippen

Veel vrouwen kiezen ervoor om hun lippen te behandelen met injectables voor mooie zachte, frisse en natuurlijke lippen. TEOSYAL Kiss Injectable creëert een uitgesproken mond en volle lippen. Ook kunnen de lipcontouren worden verbeterd voor een jeugdige uitstraling.

Ervaar de transformatie en zet de eerste stap naar een tijdloze huid. Plan snel je intakegesprek en ontdek de mogelijkheden!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!