fbpx

Wil jij je beter voelen én er beter uitzien in slechts 11 dagen? Dan is het Cleanse & Revitalize body & mind reset-programma iets voor jou. Het programma zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft je nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling, voor een slanker en gezonder lichaam en een stralende huid. Want dat verdien je!

In drie fasen breng je je lichaam in balans, zodat je de bouwstoffen uit je voeding weer maximaal kunt opnemen.

 1. Voorbereidingsfase (2 dagen)
  Tijdens de voorbereidingsfase zorg je ervoor dat je tijdens de tweede fase (de cleansefase) zo min mogelijk klachten ervaart zoals hoofdpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen of andere ongemakken.
 2. Cleansefase (7 dagen)
  De cleansefase zorgt voor het ontgiften van je galblaas en lever, reinigt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. Deze fase maakt afvalstoffen in je dunne en dikke darm los en voert ze af. Je organen en weefsels worden tegen vrijgekomen gifstoffen beschermd door vitamine B, C en E, magnesium en zink, zodat je lichaam de gifstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.
 3. Revitalisatiefase (2 dagen)
  Tijdens de revitalisatiefase zorg je ervoor dat je lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Met het Cleanse & Revitalize body & mind reset-programma werk je aan een goede spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid. Neem contact op voor meer informatie en gun jezelf die boost!

Effecten van Cleanse & Revitalize body & mind

 • Reinigt je lichaam grondig
 • Geeft nieuwe energie
 • Stimuleert de stofwisseling
 • Brengt je lichaam in balans
 • Verbetert de voedingsopname
 • Verbetert de doorbloeding
 • Stimuleert je vetverbranding

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!