fbpx

Een stralende huid met het LEVELS-concept

BLOG | 17 januari 2024

Je huid is je grootste orgaan, maar tegelijkertijd zo veel meer dan dat. Wist je dat je huid bijvoorbeeld een indicator is van je gezondheid? Een stralende, strakke huid oogt jeugdig en fit. Maar als je een doffe, hangende huid hebt, kun je er ouder uitzien dan je daadwerkelijk bent. Je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel wanneer je huid er mooi uitziet. Je wilt je natuurlijk graag de mooiste versie van jezelf voelen, met of zonder make-up. Maar hoe bereik je dat?

stralende huid

Het belang van een mooie huid

Je huid heeft een aantal bijzondere functies. Denk bijvoorbeeld aan de regulatie van je lichaamstemperatuur, de aanmaak van vitamine D en de zintuiglijke waarneming. Bovendien beschermt jouw huid je tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar je huid heeft ook een esthetische functie. Een mooie, stevige huid is een teken van jeugdigheid en gezondheid. Het zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Wanneer je last hebt van onzuiverheden, grote poriën of huidverkleuringen, dan kan dit voor veel onzekerheid zorgen. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. 

Het LEVELS-concept uitgelegd

Dat doen we met ons unieke LEVELS-concept. Je huidbehandeling wordt opgesplitst in 6 ‘levels’. Elk level heeft een andere sterkte. Doordat jij het level bepaalt, werken we samen om jouw mooiste huid te bereiken. De behandelingen vinden allemaal plaats in 4 tot 6 weken, om het verouderingsproces voor te blijven. Je huid vernieuwt namelijk elke 28 dagen. Het LEVELS-concept is hierdoor niet alleen een gestructureerde aanpak voor huidverzorging, maar is ook een holistische benadering van schoonheid. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje en stemmen de behandeling hierop af.

Behandelen op maat

Elke huid heeft andere behoeften, elk mens heeft andere wensen. Daarom werken we altijd met een maatplan naar aanleiding van een intakegesprek. Tijdens het gesprek kijken we dieper in je huid om te kijken wat deze echt nodig heeft. Pas als je vragen beantwoord zijn en het plan naar jouw wens is, maken we een afspraak voor je eerste behandeling. Door middel van het LEVELS-concept is jouw huidverbeteringstraject echt een samenwerking. Dit zorgt voor veel mensen voor minder spanning en een gevoel van vertrouwen.

Combineren

Doordat we bij JV Clinic veel verschillende huidverjongende behandelingen bieden, kunnen we verschillende methoden en producten combineren om optimale huidresultaten te bereiken. Ben je benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen? We kijken graag met je mee om te kijken wat er voor jou nodig is om een stralende huid te bereiken. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ook interessant voor jou

Alles over permanente make-up – dit wil je erover weten

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Na mijn scheiding kwam ik veel aan, nu wil ik mijn figuur terug’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!