fbpx

Heb je last van puistjes en pukkeltjes op het gelaat, de borst en de schouders? Dan kan het zijn dat je te maken hebt met acne. Een vervelend huidprobleem dat een flinke impact kan hebben op je zelfvertrouwen. Het kan lastig zijn om acne zelf aan te pakken. Wij helpen je graag.

Oorzaken van acne

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die vaak begint in de puberteit. Wist je dat wel 85% van de jongeren tussen de 14 en 25 jaar last heeft van deze aandoening? Vaak verdwijnt acne na het 25e levensjaar, maar in sommige gevallen blijven volwassenen er last van hebben, of ontstaat het zelfs op latere leeftijd. 

Bij acne is er sprake van een chronische ontsteking van de talgfollikel. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een overmatige talgproductie, verstopte poriën, bacteriën, verkeerde voeding en stress. Hoewel het een onschuldige huidaandoening is, kan het grote gevolgen hebben voor je zelfbeeld. Wij helpen je graag naar een stralende huid met een behandeling die bij jou en jouw huidwensen past!

Zo kunnen wij jou helpen:

Gun jezelf een stralende huid en laat ons je helpen. Plan snel je intake!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!