fbpx

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

BLOG | 28 april 2022

Onze favoriete periode komt er weer aan: de zomer. De hele dag op het strand liggen, klinkt dat niet als muziek in je oren? Maar er zitten jammer genoeg ook wat mindere kanten aan de zomer. Denk bijvoorbeeld aan de zichtbaarheid vaj je ongewenste haargroei. We lopen met dat warme weer het liefst in een kort broekje, maar dan vallen de haartjes op je benen en onder je oksels net wat meer op. En steeds maar in de weer met een scheermesje, daar zit je ook niet op te wachten. Bij JV Clinic zorgen de specialisten ervoor dat je je niet dag in dag uit hoeft te scheren om prachtige gladde benen te krijgen.

Zonder zorgen het lekkere weer tegemoet

Wanneer je je bikini weer uit de kast kunt halen, zullen er lichaamsdelen te zien zijn die een winter lang verstopt zaten onder kleding. Dat betekent dat je benen, bikinilijn en oksels ook weer onder handen genomen moeten worden, wil je glad en haarvrij zijn. Dat kun je natuurlijk zelf doen door middel van een scheermesje. Het komt echter regelmatig voor dat er hierdoor rode bultjes kunnen ontstaan in de lijn van de bikinizone, de oksels en op je benen. Niet zo charmant, maar het voelt ook onprettig aan. Bovendien zijn enkele dagen nadat je je hebt geschoren, de eerste haartjes alweer zichtbaar.

Verschillende ontharingsmogelijkheden

Als je te kampen hebt met ongewenste haargroei en er vanaf wilt, kun je ook andere methodes overwegen. Hoe kom je van ongewenste haargroei af? Er zijn meerdere tijdelijke methodes die je kunt toepassen. Denk aan:

  • Epileren
  • Harsen
  • Scheren
  • Touwtjes
  • Ontharingscrème
  • Bleken

Is er een definitieve oplossing mogelijk?

De bovenstaande oplossingen zijn zoals eerder vermeld tijdelijk, dus je moet het blijven herhalen om tot het gewenste effect te komen. Maar wil je echt definitief van je ongewenste haargroei af, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij JV Clinic bieden we je een behandeling aan die ervoor kan zorgen dat je je niet meer zal hoeven scheren.

Welke behandeling?

JV Clinic beschikt over een uitstekende methode om ervoor te zorgen dat jij je niet meer druk hoeft te maken over de ongewenste haartjes. Medcos IPL is dé methode voor het reduceren van overbeharing. Het voordeel is, is dat het veiliger en sneller is dan laserontharing. Het pigment van je haarwortels absorbeert het licht en zet deze om in warmte. Het wordt zo’n 70 graden en op die manier kunnen de haartjes worden vernietigd.

Hoe kom ik van ongewenste haargroei af?

Je kan vanaf nu voor de rest van je leven afrekenen met ongewenste haargroei. Maar ook met ingegroeide en geïrriteerde haren, zou je voorgoed af kunnen rekenen. Wanneer de behandeling succesvol bij je is afgerond, is het tijd om volledig van je comfort te genieten. Want door de Medcos IPL-methode hoef je je namelijk niet meer te scheren, epileren of te harsen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Medcos IPL voor jou kan betekenen? Of wil je een heerlijke behandeling om er weer frisser en stralend uit te zien, zonder ongewenste haargroei? De specialisten van JV Clinic helpen je daar graag bij. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of als je vragen hebt!

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

‘Na mijn scheiding kwam ik veel aan, nu wil ik mijn figuur terug’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!