fbpx

Behandelingen


Bekijk hieronder alle mogelijkheden bij JV Clinic

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden bij JV Clinic

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Huidanalyse/stappenplan

JV Clinic biedt jou een LEVELS concept met innovatieve behandelingen en huidproducten voor thuisgebruik. We werken samen aan het realiseren van jouw huiddoelen, voor een stralende, gezonde en jeugdige huid.

Lees meer

Acne

Heb je last van puistjes en pukkeltjes op het gelaat, de borst en de schouders? Dan kan het zijn dat je te maken hebt met acne. Een vervelend huidprobleem dat een flinke impact kan hebben op je zelfvertrouwen.

Lees meer

Couperose

Iedereen heeft wel eens rode wangen, bijvoorbeeld door de kou of omdat je net een blunder bent begaan. Maar wanneer je standaard last hebt van rode vlekken in je gezicht, kan dat erg vervelend zijn.

Lees meer

Dermapen 4

Veel mensen hebben last hebt van rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een verslapte huid. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat jij snel weer kunt genieten van een mooie huid! 

Lees meer

Algemeen huidverbetering

Haal jij het maximale uit je huid? Ken jij je huid en weet je wat die nodig heeft? Het is onze missie om jouw natuurlijke schoonheid te onthullen, zodat jij kunt stralen.

Lees meer

Botox

Wanneer je ouder wordt, nemen de stofjes elastine en collageen in je huid af. Hierdoor kunnen ontsierende rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Bij JV Clinic kunnen we rimpelvorming tegengaan met behulp van botox.

Lees meer

Cryotherapie

Op zoek naar afslanken met cryotherapie in de regio Amersfoort met Cryo21 of Waves21? Dan ben je bij JV Clinic op het juiste adres!

Lees meer

Detox in 11 dagen

Wil jij je beter voelen én er beter uitzien in slechts 11 dagen? Dan is het Cleanse & Revitalize body & mind reset-programma iets voor jou.

Lees meer

Elektrisch ontharen

Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei, kan dat erg vervelend zijn. Het liefst wil je een gladde, mooie huid zonder storende haartjes. Laserontharing kan in dat geval de oplossing bieden.

Lees meer

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!