fbpx

Je huid is je grootste orgaan en een essentieel aspect van je uitstraling. Het is een reflectie van je gezondheid, speelt een belangrijke rol in je expressie en hangt nauw samen met je zelfvertrouwen. Maar een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben last hebt van rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een verslapte huid. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat jij snel weer kunt genieten van een mooie huid! 

Nieuwste techniek

Bij JV Clinic werken wij met de Dermapen 4; de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Deze pen prikt minuscule gaatjes in de huid. De huid wordt niet onnodig beschadigd. De gaatjes zijn onzichtbaar en sluiten na 7 minuten. Ondertussen zorgt het natuurlijke huidgenezingsproces ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Optimale resultaten

Om alles uit de behandeling met de Dermapen 4 te halen, kan je huid wel wat extra voeding gebruiken. Alleen met de juiste bouwstoffen krijg je de beste resultaten. Voeding en suppletie spelen hierin een belangrijke rol. Daarom bereid je je huid voorafgaand aan de behandelingen 2 tot 4 weken voor met de DP Dermaceuticals en de Cellics en Cellreverse huidsupplementen. Na de behandelingen geven we je advies en kun je zelf thuis aan de slag met de juiste huidverzorging.

Vooraf vindt een uitgebreide intake plaats en maken we foto’s, zodat we de resultaten goed kunnen volgen. Kom langs voor een intake en zet de eerste stap naar een mooie, gladde huid!

Effecten van de Dermapen 4:

  • Vermindert rimpels en lijntjes
  • Vermindert littekens
  • Vermindert grove poriën
  • De huid wordt gezonder en weerbaarder
  • De huid krijgt een mooie glow
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Verbetert de opname van verzorgingsproducten
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verdunt de hoornlaag

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!