fbpx

Scheren is een vervelend en tijdrovend klusje. Het kan leiden tot ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Bovendien moet je om de paar dagen opnieuw in de weer met een scheermesje. Wat nou als je definitief kon afrekenen met ongewenste haargroei? Bij JV Clinic is het mogelijk! Wij hebben al bijna 40 jaar ervaring in definitief ontharen. Ga ongewenste haargroei tegen met onze MedCos IPL-methode. Duizenden vrouwen gingen je al voor!

ipl

De IPL/laser behandeling

De MedCos IPL-methode zorgt ervoor dat je veilig en snel van ongewenste haargroei afkomt. Door middel van een sterke lichtpuls wordt warmte in de haarwortels gestraald. Het pigment van de haarwortels absorbeert het licht en zet dit om in warmte. Hierdoor worden de haarzakjes vernietigd en zal er geen nieuw haar meer uit groeien. De behandeling doet geen pijn, maar kan vergeleken worden met een elastiekje dat kort tegen de huid schiet.

Duur en aantal behandelingen

De duur van de behandeling varieert per gebied, maar is door het grote behandeloppervlak zeer kort. Wel moeten we rekening houden met verschillende groeifasen van het haar. De laser behandelt alleen haren die zich in de actieve groeifase bevinden. Voor een optimaal resultaat zijn daarom ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig. Tussen iedere behandeling zit 6 tot 12 weken, afhankelijk van de locatie.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Ongewenste haargroei kan op iedere plek op het lichaam behandeld worden. Wel heeft de huidskleur en haarkleur invloed op de behandeling. De MedCos IPL-behandeling is gebaseerd op de absorptie van licht door pigment. Daarom is de behandeling het meest effectief bij donker haar. Blonde, witte, grijze en rode haren bevatten niet genoeg pigment om warmte te geleiden. In dat geval is elektrisch ontharen een effectieve oplossing.

Wil jij definitief afrekenen met ongewenste haargroei? Maak gerust een afspraak voor een intake en een proefflits!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!