fbpx

Je gezicht heeft ongeveer 43 spieren. Een deel daarvan heeft een praktische functie, zoals slikken, kauwen en praten. Het andere deel reguleert je gezichtsuitdrukking. Vroeg of laat leiden deze herhaalde spierbewegingen tot rimpelvorming. Wanneer je ouder wordt, nemen de stofjes elastine en collageen in je huid af. Hierdoor kunnen ontsierende rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Bij JV Clinic kunnen we rimpelvorming tegengaan met behulp van botox.

Rimpels verzachten

Als je last hebt van fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of halsplooien, dan is botox een natuurlijke oplossing bieden om de rimpels te verzachten. Tijdens de behandeling wordt de botox met een klein injectienaaldje via de huid ingebracht. Dit is niet pijnlijk. Er kan een lichte roodheid of kleine zwelling ontstaan, maar dit verdwijnt vaak na tien minuten. Door de botox kan de spier tijdelijk niet of nauwelijks meer samentrekken. Het effect treedt na vier tot veertien dagen op en houdt ongeveer drie maanden aan. Wanneer je regelmatig terugkomt voor een herhalingsbehandeling, blijft het effect langer zichtbaar.

Natuurlijke uitstraling

Botox heeft soms een negatieve connotatie omdat er wordt gedacht dat het leidt tot verlies van expressie en onnatuurlijke resultaten, maar dit is niet waar. Onze ervaren en gekwalificeerde arts streeft naar een natuurlijke uitstraling na de behandeling. Zodat jij weer lekker in je vel zit – letterlijk en figuurlijk. Plan snel je intakegesprek en ontdek de mogelijkheden!

Oksels-dry

Sommige mensen hebben last van overmatig zweten. Een botox behandeling tegen anti-transpiratie kan uitkomst bieden. Het werkt goed tegen overmatig zweten onder de oksels of handen. Deze injectable behandeling met Botox blokkeert de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen, waardoor voorkomen wordt, dat de klieren zweet produceren.

Nadat de arts de prikplaatsen heeft afgetekend krijg je een aantal prikjes per oksel. Je hebt de eerste keer 4-6 maanden plezier van de oksel-dry behandeling. Het effect van een vervolgbehandeling houdt 6-12 maanden aan. Het is belangrijk dat jouw oksels zijn geschoren, zodat de arts de prikplaatsen netjes kan aftekenen. De arts zal 12-18 prikjes per oksel zetten. De prikjes worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, al verschilt de pijnervaring per individu. Er is geen verdovingscrème nodig. De oksel-dry behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!