fbpx

Huidletsels kunnen meer dan alleen fysieke sporen achterlaten. Ze kunnen een groot effect hebben op je zelfvertrouwen. Er kunnen gevoelens van schaamte ontstaan, je wordt terughoudender in sociale interacties en bent misschien geneigd om ze te verhullen met je kleding. Wij helpen je graag om je zelfvertrouwen terug te krijgen. 

Soorten huidletsels

We onderscheiden verschillende soorten huidletsels die elk op verschillende manieren kunnen ontstaan:

  • Littekens, bijvoorbeeld als gevolg van wonden, operaties of huidaandoeningen.
  • Striae als gevolg van snelle groei, zwangerschap of schommelingen in gewicht. De kleur en textuur van striae kan variëren.
  • Brandwonden kunnen storende littekens achterlaten die niet alleen het uiterlijk van de huid, maar ook de fysieke functie kunnen beïnvloeden.

De behandeling

Wij nemen uitgebreid de tijd om je huidletsel te analyseren en stemmen de behandeling nauwkeurig af op jouw huidbehoeften. Doordat wij in onze kliniek beschikken over geavanceerde apparatuur en bekend zijn met de nieuwste technieken, staat jouw huidgezondheid voorop. 

Zo kunnen wij jou helpen:

Geef je huid de aandacht die het verdient en zet de eerste stap naar zelfvertrouwen. Plan snel een intakegesprek!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!