fbpx

De perfecte wenkbrauwen en een prachtige oogopslag? Wil jij dat ook? Met permanente make-up is dit mogelijk! Jeanette Veldhuizen Clinic is al meer dan 25 jaar specialist in het zetten van permanente make-up.

permanente-make-up

Wenkbrauwen

Heb je last van dunne wenkbrauwen, vind je de vorm niet mooi of zijn ze te licht en ben je het zat om je wenkbrauwen elke dag te tekenen? Met permanente make-up is het mogelijk om op zeer natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen te creëren. Resultaat? Je hebt altijd prachtige wenkbrauwen, of je nu zwemt, opstaat uit bed of naar het strand gaat. We hebben diverse technieken om een prachtige wenkbrauw te maken.

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist als er weinig haar meer is te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken.

Jeanette heeft een Master opleiding gedaan in Realistic Eyebrows. Zij is als één van de eersten geslaagd voor deze opleiding, die nieuw is in Europa. Dit is een methode om zeer fijne haartjes te creëren met een flexibele, zeer dunne naald. Het resultaat is bijna niet van echt te onderscheiden.

Eyeliner

Wil je een mooie donkere oogopslag, een mooie dunne strakke lijn, mooie dikke lijn of zelfs een mooie dikke lijn die omhoogloopt aan het uiteinde? Zet een permanente make-up en de lijn loopt nooit meer uit maar zit altijd perfect.

Techniek

Wij werken met gecontroleerde pigmenten en apparatuur. Voor de behandeling worden de kleur, vorm en techniek met je besproken. Daarna starten wij pas met de behandeling. Vier weken na de behandeling kom je weer terug voor een nabehandeling om alles te perfectioneren. Wij hebben een vergunning van de GGD.

Plan snel een intakegesprek!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!