fbpx

Huidveroudering? Pak het aan met Forlle’d!

BLOG | 14 januari 2022

Als je huid straalt, dan straal jij ook. Naarmate je ouder wordt, heeft je huid het lastiger. Je krijgt last van huidveroudering: je botstructuur verandert, het vet- en vochtgehalte in je huid neemt af en de huid moet het doen met minder collageen en elastine. Daardoor kan je huid er doffer en ouder uit gaan zien. Maar hoe zorg je er nou voor dat ook als je ouder wordt, je huid in een goede conditie blijft? De juiste producten spelen daarin een grote rol. Bij JV Clinic hebben we een nieuw en revolutionair cosmeticamerk dat je daarbij kan helpen: Forlle’d!

huidveroudering

Wat is huidveroudering?

Maar wat is nu eigenlijk huidveroudering? Huidveroudering is een natuurlijk proces van je lichaam. Al vanaf je vijfentwintigste levensjaar begint dit proces. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt je huid dunner, droger, gevoeliger en slapper. Daardoor ontstaan er steeds meer oneffenheden zoals diepere rimpels, kraaienpootjes, pigmentvlekken en verslapte huid. Wel verschilt het per persoon hoe de huid veroudert. Zo heb je de intrinsieke huidveroudering. Dit is een natuurlijk proces dat op den duur voor het verlies van collageen en elasticiteit, fijne lijntjes en dunnere huidstructuur zorgt.

Factoren van buitenaf

Naast biologische factoren zijn er ook factoren van buitenaf die meespelen bij het huidverouderingsproces. Dit noemen we ook wel extrinsieke huidveroudering. Een externe oorzaak is de zon. Door een teveel aan uv-straling droogt je huid sneller uit en komen er sneller rimpels tevoorschijn. Daarnaast komen roken, stress, alcohol en voeding ook voor in het lijstje. Deze invloeden van buitenaf zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het ontstaan van diepe rimpels, ouderdomsvlekken en een leerachtige huidstructuur.

  Effectief aanpakken

  Als je weet waar huidveroudering ontstaat, is het ook gemakkelijker oplossingen te bedenken. Is jouw huid droog, dof en is de huidstructuur niet meer mooi en glad? Dan kun je daaraan werken! Vaak maakt het verbeteren van de huidconditie, -structuur en -oneffenheden een groot verschil. Maar hoe kun je dat effectief doen? Bij JV Clinic maken we sinds kort graag gebruik van het Japanse anti-agingmerk Forlle’d.

  High-tech producten

  Dit is een high-tech professionele cosmeceutical. Cosmeceutical is een Engelse term voor een product dat cosmetische en dermatologische kenmerken bevat. Forlle’d is marktleider in anti-aging en het herstructureren van de huid. De techniek is gebaseerd op een Nobelprijswinnende technologie tegen huidveroudering, waarbij verschillende werkstoffen worden gebruikt met bewezen resultaten. Bovendien kan Forlle’d gecombineerd worden met andere producten en behandelingen.

  Hoe werkt het?

  Hoe werkt het dan? De producten van Forlle’d bevatten laagmoleculaire geïoniseerde werkstoffen die diep de huid in kunnen dringen. Daardoor zijn ze in staat de huid te verjongen op celniveau, zonder dat daar injecties voor nodig zijn. Kortom, wat kan Forlle’d betekenen?

  • totale huidverjonging
  • een blijvend jongere huid
  • ontspannende behandelingen en massages

  Nieuwsgierig?

  Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Forlle’d voor jou kan betekenen? Of wil je een heerlijke huidbehandeling om er weer frisser en stralend uit te zien? De specialisten van JV Clinic helpen je daar graag bij. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of als je vragen hebt!

  Ook interessant voor jou

  Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

  Lees verder

  ‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

  Lees verder

  ‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

  Lees verder

  Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

  - Matty van de Vis

  1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

  - Angelique Steehouwer

  Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

  - Zjoske Postduif

  Wil jij je
  mooiste zelf worden?

  Maak hier een afspraak om
  samen met JV Clinic
  de eerste stap te zetten!