fbpx

Door de unieke behandelmethode van MeLine is het mogelijk om gemiddeld 95% van de pigmentvlekken weg te krijgen. Pigment wordt gestimuleerd door verschillende factoren, zoals: hormonen, ontstekingen door een getraumatiseerde huid en door een cellulair probleem. Dit allemaal in combinatie met de zon. De actieve producten van MeLine werken op een huidvriendelijke manier op pigmentvlekken en pakken deze intensief aan.

MeLine is de eerste en tot nu toe enige productlijn en behandeling welke uiterst gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elke huidskleur, pigmentsoort en elk lichaamsdeel. Het mooie van dit product is dat het de juiste werkstoffen bevat om het proces (hoe een pigmentvlek daadwerkelijk ontstaat) te kunnen beïnvloeden en uiteindelijk het overtollige pigment via de natuurlijke weg af te voeren. Zo kunnen we de allergrootste, maar ook de allerkleinste pigmentvlekken aanpakken!

Hoe gaan we te werk?

Voordat we starten met de behandeling bespreken we eerst het behandelplan en maken we foto’s om de reductie van het pigment te kunnen controleren. Om resultaat te behalen, is het uiterst belangrijk dat je zelf de producten van MeLine thuis gebruikt volgens ons advies. In de kliniek voert de huidspecialist van JV Clinic de behandeling uit die de pigmentvlekken intensief aan gaat pakken. Door deze combinatie ga je een stijgende lijn zien in het resultaat.

Voor het allerbeste resultaat zullen wij met jou bespreken welke voedingssupplementen je hierbij nodig zou kunnen hebben.

Hoe snel kun je resultaat verwachten?

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigmentvlekken en een verbeterde huidconditie. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de behandeling gebruik je een nachtproduct om het resultaat te onderhouden en na 8 maanden kan de MeLine-behandeling indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat, zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de MeLine te gebruiken om zo eventuele pigmentvorming te onderdrukken.

Bij de meeste pigmentvlekken doen we de behandelingen met een tussentijd van 4 weken. Meestal wordt er ook gekozen voor een combinatie van de Dermapen4 (microneedling) en MeLine. Tussentijds mogen er geen andere pigmentbehandelingen ondergaan worden! Dit is enorm belangrijk om huidbeschadigingen en belemmeringen in resultaat te voorkomen. Wel is het mogelijk om huidverzorgende huidbehandelingen te ondergaan, maar voor je eigen veiligheid is het belangrijk om deze bij JV Clinic te ondergaan. Hiermee worden huidbeschadiging en resultaatvermindering voorkomen.

In de tijd dat we bezig zijn het pigment aan te pakken, blijft het belangrijk om dagelijks de pigmentproducten van MeLine te gebruiken. Alleen dan kunnen wij resultaat garanderen.

Niet alleen pigment verdwijnt, ook de fijne rimpels!

Als neveneffect heeft deze behandeling ook een zeer verjongend effect op de huid.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!