fbpx

Behandelingen


Bekijk hieronder alle mogelijkheden bij JV Clinic

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden bij JV Clinic

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Huidanalyse/stappenplan

JV Clinic biedt jou een LEVELS concept met innovatieve behandelingen en huidproducten voor thuisgebruik. We werken samen aan het realiseren van jouw huiddoelen, voor een stralende, gezonde en jeugdige huid.

Lees meer

Dermapen 4

Veel mensen hebben last hebt van rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een verslapte huid. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat jij snel weer kunt genieten van een mooie huid! 

Lees meer

Botox

Wanneer je ouder wordt, nemen de stofjes elastine en collageen in je huid af. Hierdoor kunnen ontsierende rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Bij JV Clinic kunnen we rimpelvorming tegengaan met behulp van botox.

Lees meer

Fillers

Heb je last van fijne lijntjes en rimpels? Zie je een verslapte huid wanneer je in de spiegel kijkt? Dat kan een flinke impact hebben op je gezichtscontouren, je uitstraling én je zelfvertrouwen.

Lees meer

Plasma ooglift

Een ooglift kan de oplossing bieden, maar dit is een invasieve chirurgische ingreep met een lange hersteltijd. Daarom kun je bij JV Clinic terecht voor een ooglift zonder operatie, voor een stralende blik!

Lees meer

Radiesse

Wanneer je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen af. Radiesse is een type injectable dat niet alleen volume toevoegt aan je huid, maar ook de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert.

Lees meer

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!