fbpx

Wanneer je last hebt van ongewenste haargroei, kan dat erg vervelend zijn. Het liefst wil je een gladde, mooie huid zonder storende haartjes. Laserontharing kan in dat geval de oplossing bieden. Maar deze behandeling is niet effectief bij blonde, grijze of witte haren. Daarom kun je terecht voor een doeltreffend alternatief. Door middel van elektrisch ontharen geniet je snel van een gladde huid!

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Elektrisch ontharen is niet volledig pijnloos, maar we kunnen de stroomsterkte aanpassen zodat het goed te doen is. De behandelperiode varieert van één tot meerdere jaren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

Wil jij definitief afrekenen met ongewenste haargroei? Maak gerust een afspraak voor een intake!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!