fbpx

Als je last hebt van overtollig vet, kan het een uitdaging zijn om dit gericht aan te pakken. De meest effectieve oplossing is een totaalaanpak. Deze vind je in RESET36! Maaltijdvervangers, intermittent fasting en extra beweging: deze innovatieve en complete methode heeft het allemaal. Een effectieve kuur waarmee jij snel weer lekker in je vel zit. Na afloop van de kuur helpen we je om het resultaat vast te houden, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van de effecten. Doe mee en ontdek een gezondere en energiekere versie van jezelf

Glucose en vet

Je lichaam gebruikt glucose als energiebron. Dat kost je lichaam namelijk minder energie in vergelijking tot het verbranden van vet. Tijdens het RESET36-programma ‘reset’ je je verbranding in 36 dagen en stimuleer je je lichaam om sneller en vaker te switchen tussen glucoseverbranding en vetverbranding.

Intermittent fasting

Als je meerdere keren per dag koolhydraten eet, wordt de overtollige energie opgeslagen als vet. Intermittent fasting stimuleert je lichaam daarentegen om vet te verbranden, met name rondom je middel. Dit gebeurt met behulp van supplementen, maaltijdvervangers en eiwitrijke recepten. Daarnaast probeer je 16 uur per dag te vasten. Je eet alleen tussen 12.00 en 20.00 uur. Als je je lichaam weer hebt geleerd om te switchen tussen glucoseverbranding en vetverbranding heb je een basis gelegd om vervolgens je gewicht te beheersen. Jij bent de baas, jij bepaalt wat je eet en wat je verbrandt.

Aan de slag

Het startprogramma bevat:

 • 36 ampullen met L-carnitine en chroom ter ondersteuning van gerichte vetverbranding
 • Multivitaminen met probiotica zodat je niets tekort komt
 • Probiotica met vezels (prebiotica) die je spijsvertering en darmflora ondersteunen
 • 7 dagen detox (plantaardig)

Het RESET36 programma geeft je ook informatie over het gebruik van de supplementen, tips om extra te bewegen, recepten en maaltijdvervangers.

Meer informatie

RESET36 is maatwerk. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van je overgewicht en kiezen we welke methode het beste bij jou past. We nemen je stap voor stap mee in het proces en vertellen alles wat je moet weten, zodat jij met een goed gevoel aan de slag kan met jouw nieuwe, gezonde leefstijl. Bekijk ook de website van RESET36 voor meer informatie.

Effecten van RESET36

 • Pakt de oorzaak van je overgewicht aan
 • Stimuleert je vetverbranding
 • Helpt bij het afvallen
 • Stimuleert gezondere voedingskeuzes
 • Passend bij jouw leefstijl
 • Ondersteunt de gezondheid
 • Draagt bij aan de hormoonbalans

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!