fbpx

Over ons

Jeanette Veldhuizen

40 jaar schoonheidsexpert

Al meer dan 40 jaar ben ik de drijvende kracht achter JV Clinic. Met mijn passie voor mijn klanten streef ik ernaar om hun natuurlijke schoonheid terug te geven, zodat ze kunnen stralen.

Ik geloof in het verbeteren van de natuurlijke kenmerken van mensen, in plaats van ze volledig te transformeren. Mijn aanpak is gebaseerd op het creëren van een gezonde huid en het benadrukken van de unieke eigenschappen van elk individu.

Of je nu last hebt van huidproblemen of gewoon wilt stralen, je bent in goede handen bij mij en mijn team. Ons streven naar perfectie maakt ons tot ware professionals in ons vakgebied.

Sabrina ten Pierik

Specialist in Huidverjonging en Huidverbetering 

Met meer dan 13 jaar ervaring in de JV Clinic, ben ik Beauty Manager en rechterhand van Jeanette, gepassioneerd door het verbeteren en verjongen van jouw huid. Mijn doel? Jou tevreden stellen met een gezonde, stralende huid. Met mijn jarenlange ervaring sta ik klaar om jouw huid naar een hoger niveau te tillen. Het is mijn passie om cliënten te helpen hun huidproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om veroudering of specifieke huidaandoeningen: ik zie niet alleen het probleem maar vooral de oplossing. Jouw droom voor een jeugdige en stralende huid is mijn missie. Wil jij ook een persoonlijk advies? Laten we samenwerken aan jouw ideale huidsituatie!

Ellen

Junior schoonheidsspecialist

Ik doe de studie Allround Schoonheidsspecialist en loop stage bij JV Clinic. Ik heb alle examens al gedaan voor schoonheidsspecialist en ben me nu verder aan het specialiseren. Ik sta onder supervisie van Sabrina en Jeanette, die mij begeleiden. Tijdens en na mijn stage kan ik enkele dagen per week blijven werken bij JV Clinic. Mijn droom is ooit zo’n kliniek als die van Jeanette te realiseren!

Mijn handen en mijn expertise begeleiden jou naar een stralende huid. Mijn passie is om jouw natuurlijke schoonheid te onthullen, zodat je kunt stralen. Ik geloof in het belang van balans en harmonie en wil graag met jou werken aan het realiseren van jouw huidwensen voor een stralende, gezonde, jeugdige huid. Wil je kennismaken? Ik ontvang je graag in mijn stoel!

Martine Korevaar

Cosmetisch arts

Ik ga altijd voor het meest natuurlijke resultaat en streef ernaar om met zo min mogelijk product een gezond en esthetisch resultaat voor jou te behalen.

Mijn passie is om jouw natuurlijke schoonheid te behouden en je mooie accenten naar voren te brengen, zonder dat je een ander persoon wordt. Om de vermoeidheid uit je gezicht te halen en je een frissere, jeugdiger uiterlijk terug te geven. Mijn opleiding rond driedimensionaal behandelen ondersteunt mij daar optimaal in.

Wil jij eens bespreken wat er voor jou mogelijk is? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en wat er voor jou mogelijk om weer te stralen. Lees hier meer.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!