fbpx

Dermapen 4: de échte alleskunner

BLOG | 17 januari 2024

Op het gebied van huidverzorging worden er continu nieuwe technieken ontwikkeld om jouw huidconditie naar een hoger niveau te tillen. Want iedereen verdient een stralende, jeugdig ogende en frisse huid! Een opwindende innovatie op het gebied van huidbehandelingen die wij tot onze beschikking hebben in de kliniek is de Dermapen 4. Wat maakt deze ‘pen’ zo bijzonder?

Dermapen 4

Geavanceerde technologie van de Dermapen 4

De pen maakt gebruik van geavanceerde microneedling-technologie om de huid te stimuleren en te verjongen. In tegenstelling tot traditionele dermarollers heeft de Dermapen 4 een reeks micro-naalden die op hoge snelheid op en neer bewegen. Dit zorgt voor nauwkeurigere penetratie in de huid, wat resulteert in verbeterde collageenproductie en huidverstrakking.

Aanpasbare behandeling

Een van de redenen waarom wij de Dermapen 4 waarderen, is omdat we de behandelingen aan kunnen passen aan jouw specifieke huidbehoeften. Zo is de pen inzetbaar voor uiteenlopende huidtypen en -behoeften. Met verschillende naaldlengtes kan de Dermapen 4 worden aangepast aan de unieke kenmerken van verschillende huidtypes en behandelingsgebieden. Of je nu fijne lijntjes wilt verminderen, littekens wilt vervagen of de algehele textuur van je huid wilt verbeteren, de Dermapen 4 biedt flexibiliteit in de behandeling.

Maximaal resultaat

Dankzij de geavanceerde technologie en de nauwkeurige controle over de behandeling, minimaliseert een behandeling ongemak voor jou. De micronaalden zorgen voor minimale schade aan het huidoppervlak, terwijl ze tegelijkertijd maximale resultaten opleveren. Dit betekent dat je huid minder lang hoeft te herstellen en er snel verbeteringen zichtbaar worden. Zeker fijn als je een drukke levensstijl hebt!

Collageen

Een van de belangrijkste voordelen van de Dermapen 4 is de stimulatie van de collageenproductie. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van je huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de natuurlijke productie van collageen af, wat resulteert in tekenen van veroudering zoals rimpels en verslapping. Door het bevorderen van collageenproductie helpt de Dermapen 4 je huid om er jonger en strakker uit te zien.

Oplossingen

Of je nu op zoek bent naar huidverstrakking, littekens wilt verminderen of acne wilt aanpakken, de Dermapen 4 biedt een veelzijdige en effectieve oplossing. We plannen altijd eerst een intakegesprek, om te kijken wat er mogelijk is voor jouw huid en welke resultaten we samen kunnen gaan bereiken. Plan snel je intakegesprek en ontdek zelf de voordelen voor een stralende en jeugdige huid!

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

‘Na mijn scheiding kwam ik veel aan, nu wil ik mijn figuur terug’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!