fbpx

Behandeling definitief ontharen Amersfoort

Behandeling definitief ontharen vlakbij Amersfoort

Een behandeling definitief ontharen dichtbij Amersfoort is voor veel vrouwen, maar ook voor mannen, een uitkomst. Wanneer u last heeft van overbeharing en niet regelmatig wilt scheren of epileren, kunt u kiezen voor definitieve ontharing. Jeanette Veldhuizen Clinic vlakbij Amersfoort is al meer dan 33 jaar gespecialiseerd in het definitief ontharen. Zo kunt u nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren, epileren of harsen!

Wat is definitief ontharen?

Met behulp van IPL of elektrische epilatie kan uw haar vrijwel definitief verwijderd worden. Echter kan bij geen enkel systeem het haar voor de volle 100% verwijderd worden. Dit komt door hormonale veranderingen, waardoor er later nieuwe haren kunnen ontstaan. Definitief ontharen betekent dus ongeveer een haarreductie van 90%.

Behandeling definitief ontharen Amersfoort

Wanneer u last heeft van ongewenste haargroei, kunt u kiezen voor definitief ontharen door middel van de IPL ontharing of elektrische epilatie.

MedCos IPL behandeling Amersfoort

Definitief ontharen met IPL is effectief en de behandeling is veiliger en sneller dan laser. Met IPL wordt sterk gebundeld licht de huid in gestraald, waardoor het pigment van de haarwortels het licht absorbeert en deze omzet in warmte. De warmte wordt zo hoog (70 graden) dat de haren vernietigd worden. IPL is alleen geschikt voor donkere haren, omdat deze genoeg pigment bevatten. Blonde, witte, grijze en rode haren bevatten te weinig pigment, waardoor zij de warmte niet kunnen geleiden. Deze haren worden daarom behandeld met een andere methode, namelijk elektrisch ontharen. Voor het definitief ontharen met de MedCos IPL methode heeft u ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig.

definitief ontharen amersfoort

Elektrisch epileren Amersfoort

Elektrisch epileren is ook een definitieve methode en gebeurt haar voor haar. De methode gebruiken we meestal alleen om blonde, witte, grijze of rode haren te verwijderen. Er zijn 2 methodes: diathermie en blend methode. Aan de hand van uw overbeharing bepalen wij welke methode het meest geschikt is voor u. Voor het definitief ontharen met de elektrische epilatie methode kan de behandelperiode variëren van maanden tot soms jaren. Dit is geheel afhankelijk van de hoeveelheid haren en de grootte van het te behandelen gebied.

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden, bij een aanvullende zorgverzekering, gedeeltelijk of geheel de kosten van overbeharing in het gezicht. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering voor meer informatie.

Contact Jeanette Veldhuizen in de regio Amersfoort

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek en proefflits kunnen wij u uitgebreid informeren en kijken wij welke behandelmethode het meest geschikt voor u is. Voor een intake gesprek inclusief proefflits brengen wij €25,- in rekening. Wanneer u een behandeling start, ontvangt u dit bedrag van ons retour.

Wilt u meer weten over een behandeling voor definitief ontharen in de regio Amersfoort? Neem dan telefonisch contact met ons op via 033 2572672 of kom langs in onze kliniek aan de Van Dijkhuizenstraat 74a in Nijkerkerveen. Dit ligt aan de rand van Amersfoort en op 3 minuten van de afslag Amersfoort-Vathorst. Ook kunt u online reserveren. Onze ervaren specialistes geven u graag meer informatie over onze behandeling definitief ontharen in de regio Amersfoort of één van onze andere behandelingen, waaronder: permanente make-up behandeling, botox behandeling, behandeling voor afvallen en ooglidcorrectie behandeling!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!