fbpx

Verantwoord afvallen in de regio Amersfoort

Verantwoord afvallen in Amersfoort

Bent u op zoek naar een behandeling voor verantwoord afvallen in de buurt van Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk? Van CRYO21 (vetcellen bevriezen) tot afslanken met Momentum: om makkelijk en snel te kunnen afvallen bieden wij verschillende behandelingen. Behandelingen om moeiteloos een aantal centimeters kwijt te raken. In de onderstaande tekstgedeeltes vertellen wij u meer over de behandelingen CRYO21 (vetcellen bevriezen) en afslanken met momentum toe.

afvallen in amersfoort

Afvallen met CRYO21 (vetcellen bevriezen)

CRYO21 als behandeling voor afvallen in de regio Amersfoort? Met CRYO21 bevriezen we de vetcellen onder uw huid. Tijdens de behandeling gaat de temperatuur van de huid in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden waardoor de vetcellen kristalliseren. Hierdoor sterven de vetcellen af en worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd, waardoor het vet dat u altijd kwijt wilde definitief is verdwenen. Dit zorgt voor een direct en blijvend resultaat. Elke behandeling wordt er een laagje vet afgeroomd.

Op onze website vindt u meer informatie over deze vorm van afvallen in de regio Amersfoort: CRYO21.

Afvallen met Momentum

Wanneer u op zoek bent naar een behandeling voor afvallen in de buurt van Amersfoort, kunt u ook kiezen voor de behandeling afvallen met Momentum. Deze behandeling bestaat uit drie fases, namelijk de dieetfase, stabilisatiefase en bewustwordingsfase.

Fase 1
De eerste fase is de dieetfase en duurt 27 dagen. In deze fase draait het om gewicht verliezen en het lichaam reinigen. Het zijn stuk voor stuk smaakvolle recepten die weinig vet en koolhydraten bevatten. U boekt zeer snel resultaat met deze dieetfase!

Fase 2
De stabilisatiefase is de tweede fase en in deze fase zullen we uw dieet aanvullen met recepten die meer eiwitten,vetten en koolhydraten bevatten. In deze fase staat, zoals de naam het al zegt, het stabiliseren van uw gewicht centraal.

Fase 3
De derde fase is de laatste fase en in deze fase gaat het om bewustwording. We geven u richtlijnen om uw gewicht en gezonde voedingspatroon vast te blijven houden. Fase drie wordt dan ook wel de bewustwordingsfase genoemd.

Op onze website vindt u meer informatie over deze vorm van afvallen in Amersfoort.

Meer informatie over onze behandelingen voor afvallen in Amersfoort

Bent u benieuwd naar welke behandeling voor afvallen in de buurt van Amersfoort het beste bij u past? Of wilt u graag wat meer informatie ontvangen over onze behandelingen? Of het nu gaat om CRYO21 (vetcellen bevriezen) of afslanken met momentum, neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 033 25 72 672 of een e-mail te sturen naar reservering@jvclinic.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende behandelingen voor afvallen en onze andere behandelingen, waaronder: permanente make-up behandelingen, behandelingen voor definitief ontharen, botox behandelingen en ooglidcorrectie behandelingen. Wij hebben al veel klanten uit de provincie Utrecht en Gelderland mogen ontvangen, waaronder uit:

afvallen amersfoort
  • Amersfoort
  • Nijkerk
  • Hoevelaken

Vanaf de bovenstaande plaatsen is het slechts 20 minuten of minder rijden naar onze schoonheidssalon. Wij bieden diverse behandelingen voor verantwoord afvallen in de regio Amersfoort aan.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!