Behandeling voor afvallen vlakbij Amersfoort

Bent u op zoek naar een behandeling voor verantwoord afvallen vlakbij Amersfoort? Van CRYO21 (vetcellen bevriezen) tot afslanken met momentum, om makkelijk en snel te kunnen afvallen bieden wij verschillende behandelingen. Behandelingen om moeiteloos een aantal centimeters kwijt te raken. In de onderstaande tekstgedeeltes vertellen wij u meer over de behandelingen CRYO21 (vetcellen bevriezen) en afslanken met momentum toe.

 

 

Afvallen met CRYO21 (vetcellen bevriezen)Afvallen Amersfoort

Met CRYO21 bevriezen we de vetcellen onder uw huid. Tijdens de behandeling gaat de temperatuur van de huid in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden waardoor de vetcellen kristalliseren. Hierdoor sterven de vetcellen af en worden ze op een natuurlijke manier afgevoerd, waardoor het vet dat u altijd kwijt wilde definitief is verdwenen. Dit zorgt voor een direct en blijvend resultaat. Elke behandeling wordt er een laagje vet afgeroomd.

Klik hier voor meer informatie over deze vorm van afvallen in de regio Amersfoort.

Afvallen met momentum

De behandeling afvallen met momentum bestaat uit drie fases, namelijk: de dieetfase, stabilisatiefase en bewustwordingsfase.

Fase 1
De eerste fase is de dieetfase en duurt 27 dagen. In deze fase draait het om gewicht verliezen en het lichaam reinigen. Het zijn stuk voor stuk smaakvolle recepten die weinig vet en koolhydraten bevatten. U boekt zeer snel resultaat met deze dieetfase!

Fase 2
De stabilisatiefase is de tweede fase en in deze fase zullen we uw dieet aanvullen met recepten die meer eiwitten,vetten en koolhydraten bevatten. In deze fase staat, zoals de naam het al zegt, het stabiliseren van uw gewicht centraal.

Fase 3
De derde fase is de laatste fase en in deze fase gaat het om bewustwording. We geven u richtlijnen om uw gewicht en gezonde voedingspatroon vast te blijven houden. Fase drie wordt dan ook wel de bewustwordingsfase genoemd.

Klik hier voor meer informatie over deze vorm van afvallen in de regio Amersfoort.

Meer informatie over onze behandelingen voor afvallen in de regio Amersfoort

Bent u benieuwd naar welke behandeling het beste bij u past? Of wilt u graag wat meer informatie ontvangen over onze behandelingen voor afvallen in de regio Amersfoort? Of het nu gaat om CRYO21 (vetcellen bevriezen) of afslanken met momentum, neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 033 25 72 672 of een e-mail te sturen naar reservering@jvclinic.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende behandelingen voor afvallen nabij Amersfoort en onze andere behandelingen, waaronder: permanente make-up behandelingen, behandelingen voor definitief ontharen, botox behandelingen en ooglidcorrectie behandelingen.