fbpx

Botox behandeling in de regio Amersfoort

Botox behandeling in de regio Amersfoort

Van rimpels voorkomen tot rimpels verminderen, onze botox behandeling in de regio Amersfoort biedt uitkomsten. Het is een middel om de spieractiviteit en daarmee de actieve rimpelvorming te verminderen. Denk hierbij aan:

  • Fronsrimpels (de verticale lijnen tussen de wenkbrauwen)
  • Voorhoofdrimpels (de horizontale lijnen op het voorhoofd)
  • Kraaienpootjes (de rimpeltjes naast de ogen)

Daarnaast is het ook mogelijk lijntjes van de bovenlip en de horizontale halsplooien te laten behandelen. Bovendien wordt onze botox behandeling vlakbij Amersfoort ook gebruikt in geval van overmatige transpiratie van oksels, handen, voeten en ook bovenlip.

botox behandeling amersfoort

Hoe werkt onze botox behandeling vlakbij Amersfoort?

Wanneer besloten is welke rimpels behandeld gaan worden, dan zal onze cosmetisch arts de botox inspuiten op de afgesproken plekken. Onze botox behandeling dichtbij Amersfoort wordt met een kleine injectienaald via de huid ingebracht. De botox wordt in de spier gespoten waardoor deze spier tijdelijk niet of nauwelijks meer kan samentrekken. De behandeling neemt slechts vijftien tot twintig minuten in beslag en wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. De meeste mensen omschrijven het als een aantal kleine speldenprikjes. Na de behandeling kan uw huid wat gevoelig zijn, maar dit trekt na een enkele minuten weg.

Hoe lang blijft het effect van een botox behandeling zichtbaar?

Wanneer u kiest voor onze botox behandeling bij Amersfoort om overmatige transpiratie te verminderen, heeft u er over het algemeen zes à zeven maanden plezier van. Wilt u met een botox behandeling uw actieve rimpelvorming verminderen? Dan treedt het effect na vier tot veertien dagen op en is het effect ongeveer drie maanden zichtbaar. Om het gewenste resultaat te behouden, raden wij u aan de botox behandeling regelmatig te herhalen.

Vrijblijvend consult

Wilt u rimpels voorkomen of uw rimpels verminderen? Maak dan gerust een afspraak voor meer informatie omtrent onze botox behandeling bij Amersfoort. Dat kan door te bellen naar 033 2572672 of een e-mail te sturen naar reservering@jvclinic.nl. Onze cosmetisch arts is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botox behandelingen, permanente make-up behandelingen, behandelingen voor definitief ontharen, behandelingen voor afvallen en ooglidcorrectie behandelingen. Ook voor cryotherapie bent u bij ons aan het goed adres. U vindt onze kliniek aan de Van Dijkhuizenstraat 74a in Nijkerkerveen. Dat is nog geen 3 minuten rijden vanaf de afslag Amersfoort-Vathorst. Onze cosmetisch arts vertelt u graag meer over de vele voordelen van onze botox behandeling bij Amersfoort.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!