fbpx

Permanente make-up behandeling vlakbij Amersfoort

Permanente make-up behandeling vlakbij Amersfoort

Op zoek naar een permanente make-up behandeling in de regio Amersfoort? Dan bent u bij Jeanette Veldhuizen Clinic aan het juiste adres. Jeanette Veldhuizen Clinic is al meer dan 17 jaar specialist in het zetten van permanente make-up en zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw make-up en er altijd verzorgd uitziet!

Wat is permanente make-up?

Met permanente make-up wordt er pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Dit gebeurt met een apparaat met hele kleine naaldjes. Deze naaldjes bewegen snel op en neer en laten steeds iets van het pigment achter in de huid. Het prikken gebeurt in de bovenste laag van de huid en is dus vrij oppervlakkig. Permanente make-up is daarom ook niet voor altijd en zal binnen 1 tot vijf jaar vervagen en uiteindelijk verdwijnen.

De mogelijkheden van permanente make-up nabij Amersfoort

Met permanente make-up is het mogelijk om geheel nieuwe wenkbrauwen te laten zetten, de huidige wenkbrauwen te perfectioneren en een eyeliner aan te brengen. Dus wanneer u last heeft van te lichte wenkbrauwen, te dunne wenkbrauwen of de vorm niet mooi vindt, is het mogelijk om op zeer natuurlijke wijze, prachtige wenkbrauwen te creëren die u nooit meer hoeft bij te tekenen. Liever een mooie donkere oogopslag? Kies dan voor een permanente eyeliner. Dit is een dunne strakke lijn of een wat dikkere lijn net boven of tussen de wimperaanzet. Er zijn dus diverse behandelingen mogelijk voor permanente make-up in onze salon bij Amersfoort.

Permanente make-up behandeling bij Jeanette Veldhuizen Clinic

In januari 2016 heeft Jeanette Veldhuizen een Masteropleiding gedaan in Realistic Eyebrows. Zij is als één van de eerste geslaagd voor deze opleiding die nieuw is binnen Europa. Dankzij deze methode kunnen wij hele fijne haartjes creëren met een flexibele, zeer dunne naald. Zo zijn de wenkbrauwen bijna niet van echt te onderscheiden.

Permanente make-up behandeling in de buurt van Amersfoort

Wij werken voor een permanente make-up in de salon nabij Amersfoort met gecontroleerde pigmenten, apparatuur en gebruiken bij iedere behandeling nieuwe steriele naaldjes. Voor de behandeling wordt de kleur, vorm en techniek uitgebreid met u besproken. Vervolgens starten we de behandeling. Het zetten van permanente make-up in onze salon dichtbij Amersfoort doet in principe geen pijn. U voelt hooguit een beetje krassen op de huid. Direct na het aanbrengen van de permanente make-up begint het genezingsproces. Na ongeveer 2 tot 4 weken komt u weer terug voor een nabehandeling om alles te perfectioneren. Uiteraard werken wij hygiënisch en zijn wij officieel bestempeld door de GGD in Amersfoort met een vergunning.

Meer weten over onze permanente make-up behandeling bij Amersfoort?

Wilt u meer weten over onze permanente make-up behandeling in de regio Amersfoort? Of heeft u interesse in een behandeling voor definitief ontharen, botox behandeling, behandeling voor afvallenCryotherapie in Amersfoort, ooglidcorrectie behandeling of een andere behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 033 2572672 of reserveer online. Wilt u liever even langskomen? U bent van harte welkom in onze kliniek aan de Van Dijkhuizenstraat 74a in Nijkerkerveen. Dit ligt aan de rand van Amersfoort en op 3 minuten van de afslag Amersfoort-Vathorst. Onze deskundige specialistes staan voor u klaar en geven u graag meer informatie over een permanente make-up behandeling in de regio Amersfoort!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!