Afslanken met Momentum

Je slank, fit en gezond voelen; een mooi streven voor de naderende zomer. Momentum is een lifestyle programma waarmee je op verantwoorde wijze gewicht verliest, maar ook je lichaam reinigt én jezelf een gezond voedingspatroon aanleert. Geen wondermiddel, maar een overzichtelijk 3 fasenplan, ondersteund door hoogwaardige voedingssupplementen: Multi Vita en Carnitrin. Oftewel: een quick-fix waar je blijvend plezier van hebt.

Om af te slanken, maar vooral slank te blijven is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Met een gezonde lifestyle verlies je niet alleen gewicht, maar voel je je ook nog eens stukken beter! Momentum® biedt het ideale programma om je op weg te helpen. Het bestaat uit 3 overzichtelijke fasen en ondersteunende voedingssupplementen. Geloof ons: eenmaal in fase 3, wil je nooit meer anders!

Fase 1 – Dieetfase

Deze fase duurt in totaal 27 dagen (waarvan 2 opstartdagen zonder dieet) en bestaat uit een uitgebalanceerd dieet met smaakvolle recepten die weinig vet en koolhydraten bevatten. Gewicht verliezen en reinigen van het lichaam staat centraal tijdens deze fase, maar het is tevens een goede manier om de knop om te zetten. Je zult zien hoeveel resultaat je kunt boeken met lekker en gezond eten! De voedingssupplementen Carnitrin® en Momentum® Multi Vita vullen waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aan.

Fase 2 – Stabilisatiefase

De stabilisatiefase is net zo belangrijk als fase 1. Tijdens deze fase wordt je dieet langzaam aangevuld om zo je nieuwe gewicht te stabiliseren. De hoeveelheid eiwitten en koolhydraten worden opgevoerd en het ‘strenge’ is er wel grotendeels af. Overigens zal je merken dat je nieuwe voedingspatroon al op de automatische piloot gaat.

Fase 3 – Levensfase

De derde en laatste fase is de zogenaamde bewustwordingsfase. De rest van je leven dus. Fase 3 bestaat vooral uit richtlijnen om je gewicht en gezonde voedingspatroon op peil te houden. Belangrijkste richtlijn? Genieten van eten en natuurlijk van je nieuwe look! Uit eten gaan mag weer, net als een lekker glas wijn. Fase 3 draait geheel om balans en vormt de basis van een gezond gewicht.

Meer info? bel of mail gerust!

Tarieven:

Dieet kuur € 169,00 Dieet kuur met begeleiding € 295,00

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

Dieet MomentumAfvallen met Momentum