fbpx

Schoonheidssalon Nijkerk ook voor jou

Schoonheidssalon Nijkerk ook voor jou

Als je huid straalt, dan straal jij ook. Naarmate je ouder wordt, heeft je huid het lastiger. Je botstructuur verandert, het vet- en vochtgehalte in je huid neemt af en de huid moet het doen met minder collageen en elastine. Maar de een heeft meer last van huidveroudering dan de ander. Een oplossing lijkt dan soms ver weg. Als je je huid wilt laten verbeteren, ga je naar dé schoonheidssalon in Nijkerk!

schoonheidssalon nijkerk

Niet eerlijk verdeeld

Nee, het is niet altijd eerlijk verdeeld in de wereld. Sommige mensen zijn gezegend met een puntgave huid, maar de meesten hebben wel eens last van erge of minder erge onzuiverheden. En aangezien onze huid vanaf het 25e levensjaar veroudert, duurt het niet lang voordat de eerste rimpels en lijntjes zichtbaar zijn. Maar gelukkig is er steeds meer bekend over de oorzaken van huidproblemen. Dat is positief, want daardoor is er ook steeds meer kennis over wat we ertegen kunnen doen. En die kennis is te vinden bij de schoonheidssalon in Nijkerk.

Wat is huidveroudering?

Wat is nu eigenlijk huidveroudering? Huidveroudering is een natuurlijk proces van je lichaam. Al vanaf je vijfentwintigste levensjaar begint dit proces. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt je huid dunner, droger, gevoeliger en slapper. Daardoor ontstaan er steeds meer oneffenheden zoals diepere rimpels, kraaienpootjes, pigmentvlekken en verslapte huid.

Verschillen

Wel verschilt het per persoon hoe de huid veroudert. Zo heb je de intrinsieke huidveroudering. Dit is een natuurlijk proces dat op den duur voor het verlies van collageen en elasticiteit, fijne lijntjes en dunnere huidstructuur zorgt. Laat één ding duidelijk zijn: het verouderingsproces van je huid is niet te voorkomen. Maar gelukkig kun je het wel vertragen. En daar hoeven niet eens chirurgische ingrepen of naalden aan te pas te komen.

Extrinsieke huidveroudering

Naast biologische factoren zijn er ook factoren van buitenaf die meespelen bij het huidverouderingsproces. Dit noemen we ook wel ‘extrinsieke huidveroudering’. Een externe oorzaak is de zon. Door een teveel aan uv-straling droogt je huid sneller uit en komen er sneller rimpels tevoorschijn. Daarnaast komen roken, stress, alcohol en voeding ook voor in het lijstje. Deze invloeden van buitenaf zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het ontstaan van diepe rimpels, ouderdomsvlekken en een leerachtige huidstructuur.

Effectief aanpakken

Als je weet waar huidveroudering ontstaat, is het ook gemakkelijker oplossingen te bedenken. En daarvoor ga je naar de salon voor schoonheid in Nijkerk. Is jouw huid droog, dof en is de huidstructuur niet meer mooi en glad? Dan kun je daaraan werken! Vaak maakt het verbeteren van de huidconditie, -structuur en -oneffenheden een groot verschil. Maar hoe kun je dat effectief doen? Een goede combinatie van de juiste behandelingen, thuisverzorging en producten is daarbij cruciaal.

Schoonheidssalon Nijkerk

Bij de specialisten van JV Clinic, schoonheidssalon in Nijkerk, kun je terecht voor de volgende behandelingen:

En nog veel meer!

Professionele schoonheidssalon

JV Clinic is een professionele beautysalon in Nijkerk waar je terecht kunt voor allerlei soorten behandelingen. Met meerdere decennia aan ervaring in het vak én als ondernemer weet Jeanette Veldhuizen precies waar ze het over heeft. En ze zit ook nog boordevol verschillende plannen voor de toekomst.

Uitgebreid getest

De huidspecialisten van JV Clinic, een van de schoonheidssalons in Nijkerk, testen altijd iedere behandeling zelf, voordat zij die aanbieden aan hun cliënten. Ze ervaren hoe de behandelingen aanvoelen en wat voor effect ze hebben op de huid. Zo kunnen ze hun cliënten nóg gerichter adviseren en behandelen. En zo weet jíj dat je kunt vertrouwen op het advies en de behandeling door een echte ervaringsdeskundige.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!