fbpx

Beautysalon Nijkerk maakt je mooier

Beautysalon Nijkerk maakt je mooier

Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij beautysalon Nijkerk JV Clinic kun je genieten van behandelingen die goed voor je zijn voor jezelf en je huid. Er zijn allerlei behandelingen mogelijk voor je gezicht en je lichaam.

beautysalon nijkerk

Gezicht

We zijn niet allemaal gezegend met een perfecte gezichtshuid. Er kunnen allerlei soorten oneffenheden op zitten, zoals acne(littekens), gesprongen adertjes, vergrote poriën, rimpels, fijne lijntjes… Toch is het helemaal niet nodig om ermee te blijven rondlopen. De basis van een gezonde huid zit ‘m uiteraard in rust, regelmaat en gezonde voeding, maar toch kunnen we de natuur wel een beetje helpen. Met een huidverbeterende behandeling kun je ervoor zorgen dat je gezichtshuid weer helemaal gaaf wordt.

Weg met vet

Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing! Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend! Je kunt ervoor terecht bij dé salon voor beauty in Nijkerk.

Definitief ontharen

Een mens heeft gemiddeld 100.000 haren. De meeste daarvan zijn gewenst, zoals hoofdhaar, maar sommige zijn ongewenst, zoals okselhaar en haar op benen, armen, rug, bikinilijn en gezicht. Kortom: het gehele lichaam. Hier kun je goed van afkomen door IPL-flitslicht. Scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes behoren tot het verleden. Iedere zone kan behandeld worden. Alle plaatsen waar overbeharing optreedt zijn in de beautysalon Nijkerk te behandelen: oksels, bikinilijn en benen, en voor de mannen de rug en de nek.

Altijd mooi opgemaakt

Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up bij de beautysalon in Nijkerk is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon. Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

Beautysalon Nijkerk

Als je weet waar huidveroudering ontstaat, is het ook gemakkelijker oplossingen te bedenken. En daarvoor ga je naar de salon voor schoonheid in Nijkerk. Is jouw huid droog, dof en is de huidstructuur niet meer mooi en glad? Dan kun je daaraan werken! Vaak maakt het verbeteren van de huidconditie, -structuur en -oneffenheden een groot verschil. Maar hoe kun je dat effectief doen? Een goede combinatie van de juiste behandelingen, thuisverzorging en producten is daarbij cruciaal.

Schoonheidssalon Nijkerk

In Nijkerk heet de beautysalon JV Clinic. Bij de specialisten daar kun je terecht voor de volgende behandelingen:

En nog veel meer!

Professionele beautysalon

JV Clinic is een professioneel werkende beautysalon in Nijkerk. Hier ben je aan het juiste adres voor diverse behandelingen. Oprichtster en eigenares Jeanette Veldhuizen heeft vele jaren ervaring in het beautyvak. Maar niet alleen daarin: ook als ondernemer weet ze waar ze het over heeft. En ze zit ook nog boordevol plannen voor de toekomst.

Optimale advisering

Bij schoonheidssalon Nijkerk worden de behandelingen eerst uitgebreid getest voordat die aan cliënten worden aangeboden. Zo is precies duidelijk wat een behandeling behelst en welke effecten die hebben. Op die manier kunnen cliënten optimaal geadviseerd en geholpen worden. Een geruststellende zekerheid!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!