fbpx

Martine Korevaar

Martine Korevaar

Martine is aanwezig bij JV Clinic 1x per 2 weken op de vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur op de oneven weken.

Aangesloten bij de NVCG
BIG-registratienummer: 49048616601
BIG-register: T 0900 – 899 82 25

Martine Korevaar is een getalenteerde cosmetisch arts die bekend staat om haar expertise in het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van haar cliënten. Met jarenlange ervaring en een passie voor esthetiek, is zij de professional bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar subtiele, maar effectieve behandelingen. Als cosmetisch arts gelooft Martine sterk in het behoud van de unieke kenmerken van elk individu. Ze hanteert een persoonlijke aanpak en luistert aandachtig naar de wensen en verwachtingen van haar cliënten. Haar doel is om met minimale ingrepen maximale resultaten te behalen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en innovatieve behandelmethoden, kan Martine diverse problemen aanpakken, zoals rimpels, volumeverlies en huidveroudering. Van fillers tot botox, traangootjes, en producten die de huid tot actie zetten om eigen collageen en volume te geven, ze biedt een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wat Martine onderscheidt, is haar vermogen om vertrouwen op te bouwen met haar cliënten. Haar warme persoonlijkheid en empathische benadering stellen mensen gerust tijdens het gehele proces. Dus als je op zoek bent naar een cosmetisch arts die jouw natuurlijke schoonheid naar nieuwe hoogten kan tillen, dan moet je zeker contact opnemen met Martine Korevaar. Je zult versteld staan van de resultaten! Neem vandaag nog contact op met Martine en ontdek hoe zij jou kan helpen om er op je best uit te zien en je zelfverzekerd te voelen

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!