fbpx

Een cadeautje voor jezelf, een cadeautje voor een ander

BLOG | 8 december 2020

Waar eerder de dagen rond kerst in het teken stonden van afspreken met vrienden en familie waarin je cadeautje na cadeautje onder de boom legde, zien de feestdagen er dit jaar heel anders uit. Het is hierdoor juist de periode om jezelf te trakteren op een heerlijke en ontspannende huidbehandeling. Dat alle kerstevenementen zijn afgelast, betekent immers niet dat je jouw verzorging hoeft te laten varen. Jeanette Veldhuizen van JV Clinic geeft tips over hoe je jezelf of een ander een cadeautje kunt geven deze feestdagen.

cadeautje

De nieuwe feestdagen…

De kerstdagen zijn weer gearriveerd. Normaal zou het betekenen dat je de kerstboom alvast versiert en met vrienden en familie zou afspreken. Dit jaar is het alleen een ander verhaal. Het is maar de vraag wat wel en niet mogelijk is, maar misschien nog belangrijker, wat wel en niet verstandig is. Een tijd voor ontspanning wordt zo ineens een tijd van zorgen en twijfels. Hoe zorg je ervoor dat de vrije dagen toch leuk worden, maar ook vrij blijven van risico’s?

Wat wel mogelijk is

Wat altijd mogelijk blijft, is om aan elkaar te denken en aandacht en liefde te houden voor elkaar. Zelfs al zitten we op afstand, het is belangrijk om toch bij elkaar te blijven en aan elkaar te blijven denken. Je kunt verzeild raken in alles wat niet mogelijk is, maar het is goed om te blijven nadenken wat juist wél kan en daar de nadruk op te leggen. Je kunt misschien niet dineren met de hele familie, maar wel met een of twee mensen iets ondernemen. Je kunt kerstcadeautjes voor elkaar kopen of juist jezelf iets geven. Wanneer je de focus legt op wat jij wilt en wat er wel kan, gaat er ineens een wereld voor je open.

Een cadeautje

Bij JV Clinic kun je terecht voor ontspannende en verzorgende huidbehandelingen. Zeker in de winter wil je huid nog wel eens droog of schraal worden door alle temperatuurverschillen en het hevige weer. Met een fijne behandeling kunnen we weer wat leven terugbrengen in je huid en kleine problemen die mogelijk zijn ontstaan weer behandelen. Zo kun je ook deze feestdagen genieten van een stralende huid.

Speciale dag

Dat je geen familiebezoek hebt, betekent niet dat je feestelijke kleding in de kast moet laten liggen en de make-up in het doosje. Geef iemand uit je familie of een goede vriendin een speciaal cadeautje. Nodig diegene bijvoorbeeld uit om samen een ontspanningsbehandeling te nemen. Dat is immers al genoeg reden om alles uit de kast te trekken en er een onvergetelijke dag van te maken. We bieden ook losse cadeautjes aan. Neem contact op en laat je adviseren over leuke cadeautjes of producten die altijd in de smaak zullen vallen, we helpen je graag hierbij.

Van top tot teen

Jeanette Veldhuizen is eigenaar en schoonheidsspecialist van JV Clinic. Je kunt in de salon terecht voor veel verschillende behandelingen om je van top tot teen te laten verzorgen. Wanneer je hulp nodig hebt met afvallen, kampt met huidproblemen of gewoon niet zo lekker in je vel zit en  op zoek bent naar een huidverzorgende behandeling ben je bij JV Clinic aan het juiste adres. Neem contact op en informeer naar de behandeling die bij jou past!

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!