fbpx

Afslanken? Eindelijk af van probleemzones!

BLOG | 15 juli 2021

Zomer, heerlijk. Eindelijk weer je hemdjes, T-shirtjes en jurkjes uit de kast. Lekker op een terrasje, aan zee of in de tuin relaxen. Het is natuurlijk een heerlijk moment wanneer de warmere temperaturen tevoorschijn komen, maar misschien voel je je er ook onzeker door. Je had eigenlijk nog wat willen afslanken, bent nog niet helemaal tevreden over je buikje of lovehandles en ziet er tegenop in bikini te moeten. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je je niet langer onzeker hoeft te voelen over probleemzones?

Hardnekkige vetjes

Wanneer je begint met afvallen, lijkt het in de eerste instantie allemaal voorspoedig te gaan. De kilo’s vliegen er vanaf en je bent enorm gemotiveerd. Je gewenste gewicht haal je wellicht ook vrij snel. Maar dan is de laatste lootjes wegen zoals altijd het zwaarst. Van hardnekkige vetjes afkomen vraagt namelijk veel geduld en tijd. Dat is frustrerend, aangezien een buikje, stevige heupen of benen je wel onzeker kunnen maken.

Drie vaak gemaakte fouten bij afslanken

Als je van hardnekkig vet af wilt, zijn er vaak bepaalde valkuilen. Deze gewoontes kun je maar beter laten wanneer je effectief wilt afslanken:

  • Dieet volgen: op dieet gaan is een prima manier om gezond te eten en je lichaam te verbeteren. Denk aan voldoende groente en eiwitten. Toch werkt het niet om van je probleemzone af te komen. Bovendien moet een dieet een duurzame leefstijlverandering zijn, niet een crashdieet om een buikje te zien verdwijnen.
  • Buikspieroefeningen: het klinkt misschien gek, maar buikspieroefeningen zorgen niet voor een plattere buik. Het versterkt alleen je buikspieren. Krachttraining kan echter wel ondersteunen bij een betere verbranding. Focus je daarbij op het sterker maken van je hele lichaam.
  • Cardio-training: een lekker rondje hardlopen kan zeker helpen bij afvallen en bij het lekker in je vel zitten. Maar te veel en te hard trainen kan voor blessures en (lichaams)stress zorgen.

Koude oplossing

Bij JV Clinic hebben we een effectieve manier om jouw buikvet of andere probleemzones tegen te gaan en het afslanken te vergemakkelijken. Met Waves21 kunnen wij een heel specifiek gebied laten afslanken, zonder dat jij hoeft te bewegen. Bij deze techniek behandelen wij met de temperaturen -12 tot -15 graden. Het handstuk van het apparaat straalt paars licht uit op je buik. Deze lichtstraal stimuleert de afbraak van vetweefsels. Het paarse licht draagt daarnaast bij aan een heerlijk gevoel van ontspanning. Je zenuwen en spieren komen hierdoor tot rust.

Gecombineerde technologie

Met Waves21 maken we niet alleen gebruik van de kou. Het wordt namelijk gecombineerd met een golfje elektrische stroom. Hier voel je verder niks van, maar ondertussen stimuleert het reflexzones in het lichaam. Reflexzones zijn de plekken waarmee een orgaan in verbinding staat. Door dit te stimuleren, worden bepaalde processen in het lichaam in evenwicht gebracht. Daardoor voel je je blijer, geconcentreerder of opgewekter.

Schone lei

Je zelfverzekerd voelen is natuurlijk erg prettig. Dat is waar een Waves21-behandeling uiteindelijk ook voor is: afslanken en je weer lekker in je vel voelen. Eindelijk is je buikje verdwenen en durf jij weer je strakkere kleding te dragen. Bij JV Clinic voorzien we je daarom graag van advies over deze en andere afslankbehandelingen. Misschien komt cryotherapie je bekend voor of wil je meer weten over het dieet Reset36? Ook op gebied van huidveroudering, andere huidproblemen of storende haartjes kunnen we je helpen. Voor vragen, schroom niet om contact op te nemen!

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!