fbpx

Een cadeautje voor jezelf, een cadeautje voor een ander

cadeautje

Een cadeautje voor jezelf, een cadeautje voor een ander

Waar eerder de dagen rond Kerst in het teken stonden van afspreken met vrienden en familie, zien de feestdagen er dit jaar heel anders uit. Het is hierdoor juist de periode om jezelf te trakteren op een heerlijke en ontspannende huidbehandeling. Dat alle kerstevenementen zijn afgelast, betekent immers niet dat je jouw verzorging hoeft te laten varen. Jeanette Veldhuizen van JV Clinic geeft tips over hoe je jezelf of een ander een cadeautje kunt geven deze feestdagen.

De nieuwe feestdagen…

De kerstdagen zijn weer gearriveerd. Normaal zou het betekenen dat je de kerstboom alvast versiert en met vrienden en familie zou afspreken. Dit jaar is het alleen een ander verhaal. Het is maar de vraag wat wel en niet mogelijk is, maar misschien nog belangrijker, wat wel en niet verstandig is. Een tijd voor ontspanning wordt zo ineens een tijd van zorgen en twijfels. Hoe zorg je ervoor dat de vrije dagen toch leuk worden, maar ook vrij blijven van risico’s?

Wat wel mogelijk is

Wat altijd mogelijk blijft, is om aan elkaar te denken en aandacht en liefde te houden voor elkaar. Zelfs al zitten we op afstand, het is belangrijk om toch bij elkaar te blijven en aan elkaar te blijven denken. Je kunt verzeild raken in alles wat niet mogelijk is, maar het is goed om te blijven nadenken wat juist wél kan en daar de nadruk op te leggen. Nee, je kunt misschien niet dineren met de hele familie, maar je kunt wel met een of twee mensen iets ondernemen. Je kunt kerstcadeautjes voor elkaar kopen of juist jezelf iets geven. Wanneer je de focus legt op wat jij wilt en wat er wel kan, gaat er ineens een wereld voor je open.

Even tot rust komen met een huidbehandeling

Bij JV Clinic kun je terecht voor ontspannende en verzorgende huidbehandelingen. Zeker in de winter wil je huid nog wel eens droog of schraal worden door alle temperatuurverschillen en het hevige weer. Met een fijne behandeling kunnen we weer wat leven terugbrengen in je huid en kleine problemen die mogelijk zijn ontstaan weer behandelen. Zo kun je ook deze feestdagen genieten van een stralende huid.

Een speciale dag

Dat je geen familiebezoek hebt, betekent niet dat je feestelijke kleding in de kast moet laten liggen en de make-up in het doosje. Geef iemand uit je familie of een goede vriendin een speciaal cadeautje. Nodig diegene bijvoorbeeld uit om samen een ontspanningsbehandeling te nemen. Dat is immers al genoeg reden om alles uit de kast te trekken en er een onvergetelijke dag van te maken. Niemand die daar nee op zou zeggen! Bij JV Clinic bieden we ook losse cadeautjes aan. Neem contact op en laat je adviseren over leuke cadeautjes of producten die altijd in de smaak zullen vallen, we helpen je graag hierbij.

Van top tot teen

Jeanette Veldhuizen is eigenaar en schoonheidsspecialist van JV Clinic. Je kunt in de salon terecht voor veel verschillende behandelingen om je van top tot teen te laten verzorgen. Wanneer je hulp nodig hebt met afvallen, kampt met huidproblemen of gewoon niet zo lekker in je vel zit en op zoek bent naar een huidverzorgende behandeling ben je bij JV Clinic aan het juiste adres. In deze tijd kun je producten bij ons bestellen voor thuis, neem contact met ons op via 033 2572672 .