fbpx

‘Ik zie er eindelijk weer energiek uit’ – Elvira

Beauty

‘Ik zie er eindelijk weer energiek uit’ – Elvira

Elvira komt al jaren bij mij in de kliniek. Ze had al eens wat informatie gevraagd over een operatieve ooglift, maar vond dat toch te veel gedoe. Wat ik volledig snap, want het resultaat is prachtig, maar je moet er wel wat voor over hebben. Hoe fijn is het dat we dit nu kunnen bereiken zonder de ellende van snijden, hechtingen, dikke blauwe ogen en een week de straat niet op willen. Dit doen we door middel van de Plasma Prolift. Dé ooglift zonder operatie.

Hier het verhaal van Elvira

De oogmake-up sloeg ik vroeger over. Want er was door mijn overhangende oogleden toch amper wat van te zien. Ik zag er moe uit terwijl ik me doorgaans heel energiek voelde. Van mijn man kreeg ik een cadeaubon voor een ooglift, eerst schrok ik een beetje, want ik hoef aan mijn lijf geen chirurgische polonaise. Maar dat bleek niet nodig te zijn. Want met de Plasma Prolift is de ooglift zó gedaan. Ik voelde amper wat van de kleine flitsjes die het apparaat gaf. En na mijn behandeling had ik geen last van blauwe gezwollen oogleden. Ik raad het iedereen aan! Want:

“Ik zie er eindelijk weer energiek uit!”

Wil jij net als Elvira een frisse blik? Laat mij je dan informeren.

Veel liefs,
Jeanette Veldhuizen