fbpx

Pigmentvlekken verwijderen Amersfoort

Pigmentvlekken verwijderen Amersfoort

Bent u op zoek naar een behandeling pigmentvlekken verwijderen in de regio Amersfoort? JV Clinic verwijdert uw pigmentvlekken veilig en effectief. Door de unieke behandelmethode van MeLine is het mogelijk om gemiddeld 95% van de pigmentvlekken weg te krijgen. MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Van kleine tot grote pigmentvlekken. De producten en handelingen van MeLine zijn geschikt voor iedere huidskleur, pigmentsoort en lichaamsdeel. Dus ook voor die van u!

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken die bij veel mensen op de huid voorkomen. Ze ontstaan wanneer er onderhuids een ophoping van pigment (melanine) ontstaat. Het pigment melanine beschermt uw huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit en kleur de huid donker. Pigment wordt gestimuleerd door diverse factoren, waaronder: hormonen, ontstekingen door een getraumatiseerde huid en door een cellulair probleem. Dit allemaal in combinatie met de zon. Heeft u pigment problemen? JV Clinic heeft de oplossing voor u. Hieronder vertellen wij u meer over een behandeling pigmentvlekken verwijderen in de buurt van Amersfoort.

Hoe werkt een behandeling pigmentvlekken verwijderen in de regio Amersfoort?

Wanneer u uw huid optimaal wilt verzorgen, is het belangrijk om te weten wat voor huidtype u heeft en wat voor uw huid goed werkt. Bovendien is iedere huid anders. Bij een eerste afspraak zullen we daarom een behandelplan opstellen. Ook zullen we foto’s maken om de reductie van de huid te controleren. Voor het allerbeste resultaat adviseren wij u de producten van MeLine ook thuis te gebruiken.

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Benieuwd naar het resultaat van één behandeling pigmentvlekken verwijderen in de regio Amersfoort? Hieronder ziet u het resultaat na één behandeling en twee weken productgebruik met MeLine.

Na één maand zijn uw pigmentvlekken ongeveer met 50% verminderd. Ook uw huidconditie zal beter zijn. Hieronder ziet u het resultaat na één maand.

Uw pigment zal na ongeveer vier maanden grotendeels zijn verwijderd.

Pak pigment effectief aan!

Wilt u graag uw pigmentvlekken verwijderen? Met MeLine realiseert u snel en effectief resultaat. In de producten van MeLine zitten stoffen die het overtollige pigment via de natuurlijke weg afvoeren. Niet alleen het pigment, maar ook de fijne rimpels verdwijnen. Interesse? Maak eenvoudig online een afspraak. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 033 2572672 of een e-mail te sturen naar contact@jvclinic.nl. Wij vertellen u graag meer over onze behandeling voor pigmentvlekken verwijderen in de regio Amersfoort.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!