fbpx

Peeling

Een peeling is een van de meest effectieve methode om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Bovendien wordt de huid er mooier van, want wie wil er nou geen gladdere huid zonder pigmentvlekjes, acne of rimpels?

Onze peelings staan internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen.

Jeanette Veldhuizen biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Daarom is het belangrijk dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door opgeleide professionals.

Wetenschappelijk bewezen formules

Onze Peelings zijn gebaseerd op diverse zuren en huid identieke werkstoffen, waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt.

Wetenschappelijk bewezen formules helpen bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes en het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen en roodheid, en het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne, vrijwel zonder downtime. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een intake gesprek plaats en maken wij een foto. We bespreken eerst met jou wat jij graag zou willen en wat wij voor jou kunnen bereiken. Daarna vindt de behandeling plaats. Je vervolgt de behandeling thuis met de producten.

Breed scala

Afhankelijk van het te behandelen huidbeeld is er bij Jeanette Veldhuizen Clinic keuze uit diverse samenstellingen. De huidspecialist kan in overleg kiezen voor een breed scala aan peelings. Ook kunnen er diverse, op jouw huid afgestemde combinaties gemaakt worden van de diverse zuren. Zo hebben we 3 gradaties qua behandelingen +, ++ en +++. Het aantal plusjes geeft aan hoe sterk de peeling is. De sterkte van de peeling is niet bepalend voor het resultaat. Soms is het juist goed om rustig te starten op het gebied van huidverbetering. De specialist kijkt wat voor uw huid het beste is.

Wij werken wij  met de peelings van PCA Skin. Geschikt voor iedere huidtype.

TCA en Jesner peelings zonder downtime is hierbij mogelijk met zeer mooie resultaten.

De Peelingen zijn zeer geschikt voor:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Ouderdomsvlekken
  • Pigmentvlekken
  • Droge huid
  • Huidoneffenheden
  • Dikke grove huid
  • Vette huid
  • Acne (let op vergoeding mogelijk)

Tarieven

Bekijk de tarieven van de peelingen op het tarievenoverzicht.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

Peeling (Small)