fbpx

Peeling behandeling in de regio Amersfoort

Peeling behandeling in de regio Amersfoort

Bent u op zoek naar een peeling behandeling in de regio Amersfoort? Jeanette Veldhuizen Clinic is gevestigd in Nijkerkerveen en biedt verschillende soorten peelings aan. Wij bieden oplossingen voor diverse huidproblemen. Denk hierbij aan: acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Voor iedere huid hebben wij een geschikte peeling. Onze professionals zorgen voor een stralend resultaat. Hieronder vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op.

Wat is een peeling?

Een peeling is één van de effectiefste manieren om de algehele gezondheid van uw huid te verbeteren. Het werkt huidverjongend, omdat de behandeling de celvernieuwing stimuleert en dode huidcellen weghaalt. Wetenschappelijk bewezen formules helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, droge huid, huidoneffenheden, dikke grove huid, vette huid en acne. De peelings van Jeanette Veldhuizen Clinic staan internationaal bekend om onder andere het oplossen van de hiervoor genoemde huidproblemen.

Onze peeling behandeling in de buurt van Amersfoort

Jeanette Veldhuizen Clinic biedt diverse soorten peeling behandelingen in de buurt van Amersfoort aan. Voor maximale huidverbetering is het van groot belang dat een peeling op de juiste manier wordt ingezet door goed opgeleide professionals. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren huidspecialisten kijken wat voor uw huid de beste oplossing is. Iedere behandeling begint met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek maken we een foto van uw huid, bespreken we uw wensen en de producten die u in combinatie met uw behandeling het beste kunt gebruiken. Vervolgens starten we met de behandeling en dient u de behandeling thuis te vervolgen met diverse producten.

Reserveer nu voor een peeling behandeling in de regio Amersfoort

Een mooie en egale huid, wie wil dat nou niet? Door een  peeling is uw huid egaler en voelt uw huid gladder aan. Bent u op zoek naar een peeling behandeling in de buurt van Amersfoort? Reserveer online of neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 033 25 72 672 of een e-mail te sturen naar reservering@jvclinic.nl. Onze professionals vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Laat uw huid weer stralen met een peeling behandeling in de regio Amersfoort!

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!