fbpx

Microdermabrasie MegaPeel

Huidverjonging zonder laser en plastische chirurgie, ook ideaal voor littekens. Wij kunnen kiezen voor een peeling van de opperhuid, of voor een intensieve dieptepeeling van de lederhuid. In beide gevallen wordt de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe cellen en een verhoogde productie van collageen en elastine, de onmisbare bouwstenen voor een frisse en gave huid.

Een aangename behandeling afgestemd op uw huid. Een complete MegaPeel behandeling duurt ongeveer 35 minuten. In het begin kunt u een heel licht schurend gevoel ervaren als de kristallen in contact komen met de huid. Dit gaat al snel over in een behaaglijk gevoel te vergelijken met een diepe, weldadige massage.

MegaPeeling is erg populair bij iedereen die liever geen chemische peeling of laserbehandeling wil. De kuur is volkomen veilig en geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté, maar ook voor de handen, rug en bovenbenen. Een kuur omvat gemiddeld 5 tot 8 behandelingen die circa één keer per week worden gepland.

Tijdens het eerste consult zal uw specialist uw persoonlijke wensen bespreken en het behandelprogramma daarop afstemmen. Want het unieke van MegaPeeling is de individuele dosering en afstemming op uw huidtype – omdat niemand gelijk is!

De MegaPeeling is geschikt voor:

  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Acne huid en acne littekens
  • Vette huid
  • De zonbeschadigde huid
  • Fijne lijntjes en ondiepe rimpels
  • Striae

Tarieven

Bekijk de tarieven van de MegaPeeling op het tarievenoverzicht.

Tijdens de kuur gebruikt u speciale huid verbeterende producten en huidsupplementen voor het beste resultaat.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

megapeel foto