Martine Korevaar

 

Martine Korevaar

Martine Korevaar is sinds oktober 2014 werkzaam als Cosmetisch Arts bij de “Jeanette Veldhuizen Clinic”. Zij vervangt hiermee de gerenommeerde arts Peter Termohlen, met wie de “Jeanette Veldhuizen Clinic”, op het vlak van de cosmetische geneeskunde, 12 jaar lang een hechte samenwerking heeft gehad. Peter Termohlen en Martine Korevaar hebben elkaar in 2013 beter leren kennen, toen zij in het kader van de opleiding tot Cosmetisch Arts met hem samenwerkte. Dat Peter Termohlen, Martine vervolgens gevraagd heeft om zijn praktijk in Nijkerkerveen over te nemen, geeft dan ook aan hoe zeer Peter gelooft in haar kwaliteiten als cosmetisch arts.Martine heeft de gave om met een gezonde esthetische blik voor het meest natuurlijke resultaat te gaan, met hierbij de focus om met zo min mogelijk product het meest optimale resultaat te bereiken. Verder is zij opgeleid in het 3-dimensionaal behandelen in plaats van eenvoudigweg een rimpel weg te spuiten. 3-dimensionaal behandelen leidt tot het meest natuurlijke resultaat.

Martine studeerde Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en rondde deze studie ‘met Lof’ af. Na twee jaar klinische ervaring in zowel binnen- als buitenland heeft zij ervoor gekozen om zich te specialiseren in de Bedrijfsgeneeskunde. Gaandeweg kwam Martine erachter dat haar passie en uitdaging toch meer op het vlak van de Cosmetische Geneeskunde ligt. Met dit doel voor ogen is zij februari 2013 gestart met de opleiding tot Cosmetisch Arts en begin 2015 zal Martine deze als één van de eersten in de Benelux deze unieke opleiding afronden.

Martine Korevaar is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hét keurmerk voor cosmetisch artsen in Nederland.

BIG-registratienummer: 49048616601
BIG-register: T 0900 – 899 82 25