fbpx

IPL/Laser gezicht en lichaam

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur met de medcos ipl methode geniet u van het comfort om u niet meer te hoeven scheren, epileren of harsen.

Medcos ipl is een methode voor het reduceren van overbeharing. Veiliger en sneller dan laser. Sterk gebundeld licht wordt in de huid gestraald. Het pigment van de haarwortels absorbeert het licht en zet het om in warmte. De warmte wordt zo hoog (70 graden) dat de haren vernietigd worden.

Haren doorlopen verschillende groeifasen. Alleen de haren in de actieve groeifase zitten vast aan de bodem van het haarzakje. Doordat de warmte juist daar terechtkomt en de haarpapil vernietigt, groeit in dat haarzakje geen haar meer terug. Uw haar is definitief verwijderd!

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor donkere haren. Niet geschikt voor: blonde, witte, grijze en rode haren. Aangezien deze haren niet genoeg pigment bevatten kunnen zij de warmte niet geleiden. Deze haren worden behandeld met een andere methode: elektrische ontharen. Dit is ook een definitieve methode maar dit gebeurd haar voor haar.

Donkere huiden bevatten veel pigment in de huid en hebben een aangepaste instelling nodig.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Er zijn ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig. U wordt behandeld met tussenposes van 6 tot 10-12 weken naar gelang de behandelplaats.

Vergoeding zorgverzekeraar! De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van overbeharing in het gezicht, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Interesse?

Maak eens een afspraak voor een intake en proefflits prijs €30,-. U ontvangt het bedrag retour wanneer u de behandeling start.

Tijdens een vrijblijvend intake gesprek en proefflits kunnen wij u uitgebreid informeren en kijken wij of u geschikt bent voor de Medcos ipl methode of voor de andere methode elektrische ontharen. Tevens geven wij u een prijsopgave. Wij zijn meer dan 33 jaar gespecialiseerd in het definitief ontharen.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

IPL/Laser gezicht en lichaamIPL/Laser bikinilijn