fbpx

Dr. K

Dr. K Dermal Health Care is als medisch-cosmeceutisch merk een wetenschappelijk pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing. Het is specifiek ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid op álle aspecten te verbeteren. Alle producten van Dr. K Dermal Health Care zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. Dr. K Dermal Health Care producten en behandelingen hebben een prebiotische werking met een probiotisch effect!

Dr. K CellREVERSE Range

De CellREVERSE Range omvat diverse actives voor een nog beter resultaat, nieuwe unieke ingrediënten zoals het Golden C Complex én Nucleotiden. Deze Nucleotiden zijn het hoofdbestanddeel en de bouwstenen van ons DNA. Ze hebben een huidverjongend effect en vertragen het huidverouderingsproces.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!