fbpx

DETOX 11-daags Body & Mind reset-programma

Cleanse & Revitalise body & mind reset-programma

Zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid.

Kies voor een nieuwe healthy lifestyle met Cleanse & Revitalise.

Je beter voelen en er beter uitzien in 11 dagen. Het Cleanse & Revitalise programma geeft je lichaam op een doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en voelt je sterk. En niet te vergeten: je bent op weg naar een mooier, slanker en gezonder lichaam.

Wat gaat er de komende 11 dagen gebeuren?

In 3 logische fasen breng je je lichaam binnen 11 dagen weer in balans, waardoor je de bouwstoffen uit je voeding weer maximaal kunt opnemen. Het resultaat is een goede spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

2 fasen in slechts 11 dagen:

1. Voorbereidingsdagen (2 dagen) De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat je tijdens de Cleasefase dat je zo min mogelijk klachten ervaart zoals hoofpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen of andere ongemakken.

2. Cleansefase (7dagen)

De cleansefase zorgt voor het ontgiften van je galblaas en lever, reiningt je nieren en je bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. Deze fase maakt afvalstoffen in je dunnen en dikke darm los en voert deze af. Je organen en weefels worden tegen vrijgekomen gifstoffen beschermd door vitamine B, C en E, Magnesium en Zink, zodat je lichaam de gifstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.

3. Revitalisafase (2dagen)

De Revitalisefase zorgt ervoor dat je lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Wil jij starten met een nieuw healty lifestyle? Je sterker en fit in je lichaam voelen? Een mooier en slanker lichaam? Bestel dan online je pakket voor de prijs van € 139,95

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!