fbpx

Dermapen 4

Dermapen 4 Microneedling

De Dermapen 4 is de allernieuwste techniek op het gebied van microneedling, waarmee rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken, en een verslapte huid aangepakt kunnen worden. De pen heeft kleine naaldjes die in de huid prikken. Op die manier wordt je huid gestimuleerd om zich op een natuurlijke manier te herstellen.

Ook wordt de aanmaak van collageen, het lichaamseigen stofje dat zorgt voor stevigheid van de huid, gestimuleerd en verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Met de Dermapen 4 is bovendien de naalddiepte instelbaar, zodat de specialist bij bijvoorbeeld pigmentvlekken minder diep hoeft te werken dan bij littekens.

Omdat de Dermapen 4 zeer snel minuscule gaatjes in de huid maakt, is er een kortere hersteltijd dan bij een roller of andere dermapennen, omdat de huid niet onnodig beschadigd wordt. De Dermapen 4 zorgt voor natuurlijke huidverbetering en zorgt ervoor dat de huid nieuwe huid aanmaakt. Wie wil dat niet?!

Ongekende resultaten Dermapen 4:

  • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
  • Vermindering rimpels
  • Poriën worden minder zichtbaar
  • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder
  • Pigmentvlekken nemen af • Stimuleert de doorbloeding
  • Verdunnen van de hoornlaag
  • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler

Werking Dermapen 4

De dermapen 4  maakt honderden microgaatjes per seconden. Wondjes zijn minuscuul en niet zichtbaar en worden gesloten na 7 minuten. Het natuurlijke herstel/wondgenezingproces wordt geactiveerd en stimuleert de huid. Actieve groei en helende factoren komen vrij die zorgen voor versnelde aanmaak collageen en elastine. Kortom er wordt een mooie nieuwe huid aangemaakt.

Extra voeding voor aanmaak nieuwe huid

De huid heeft extra voeding nodig om die aanmaak van nieuwe huid goed te kunnen volbrengen. . Alleen als je huid uit genoeg bouwstoffen kan putten uit de juiste voeding en suppletie krijg je de beste resultaten. Voeding speelt een belangrijke rol

Speciale DP Dermaceuticals

Vooraf aan de behandelingen bereid je de huid 2-4 weken voor met de DP Dermaceauticals en de Laviesage huidsupplementen.  En na de behandelingen zet je de behandeling voort met de producten. De DP Dermaceauticals kunnen door hun samenstelling echt de dermis bereiken waar de nieuwe huid zich vorm.

Intake en Observ Huidanayse en foto’s

Vooraf vind een uitgebreide intake plaats en maken we foto’s, zodat we de resultaten goed kunnen volgen.

Tarieven Dermapen 4

Bekijk de tarieven van de dermapen op het tarievenoverzicht.

 

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!