fbpx

Cryotherapie Nijkerk

Cryotherapie Nijkerk

Wilt u uw figuur aanzienlijk verbeteren door uw huid te verstevigen, vocht af te voeren of door uw vetcellen te bevriezen? Dan is cryotherapie in de regio Nijkerk de geschikte behandeling voor u. Door middel van cryotherapie kunt u op een snelle en permanente manier het gewenste resultaat behalen. Reserveer direct een behandeling of neem contact op met JV Clinic voor meer informatie over cryotherapie in de regio Nijkerk.

Wat is cryotherapie?

Bij cryotherapie in de regio Nijkerk kunt u denken aan een behandelingsmethode waarbij uw lichaam aan extreme kou wordt blootgesteld. Dat gebeurt aan de hand van behandelingskoppen die een temperatuur van -10 tot -20 graden Celsius kunnen behalen. De vetcellen van uw lichaam zijn niet bestand tegen deze kou, waardoor deze gaan kristalliseren en uw lichaam op een natuurlijke manier zullen verlaten. Dat zorgt ervoor dat u direct resultaat zult zien aan uw lichaam.

Soorten behandelingen

Wanneer u kiest voor cryotherapie in de buurt van Nijkerk, heeft u de keuze uit drie verschillende behandelingen: Cryo21, Arctik21 of Waves21. Kiest u voor Cryo in de regio Nijkerk, dan krijgt u een behandeling waarbij u slank kunt worden door vetcellen te bevriezen met een behandelkop die een temperatuur heeft van -10 graden Celsius. Daarmee kunt u definitief verlost zijn van vetcellen op specifieke plekken.

Met een Arctik behandeling kunt u grotere zones van uw lichaam aanpakken. Daarbij raakt u niet alleen vetcellen kwijt, maar uw huid zal ook glad en strak worden.

Verder heeft u ook de mogelijkheid om een Waves behandeling te kiezen. Met deze behandeling kunt u alles van uw lichaam aanpakken. Niet alleen het verbeteren van uw huid of het aanpakken van vetophopingen, maar ook het verbeteren van uw stofwisseling en uw lichaam weer in balans brengen.

Effecten van cryotherapie in de regio Nijkerk

Met cryo in de regio Nijkerk kunt u zorgen voor het gewenste effect aan uw lichaam, zoals het verminderen van uw vetcellen of het versnellen van de bloedsomloop, maar cryotherapie bij JV Clinic in de buurt van Nijkerk kan ook een positief effect hebben op uw gelaat. Daarbij kunt u denken aan het verstevigen van de weefsels, spieren en het gelaat, maar ook aan het verminderen van rimpels of de dubbele kin. Wilt u weten wat cryotherapie in de regio Nijkerk nog meer voor u kan betekenen? Vraag dan meer informatie aan bij JV Clinic.

Nieuwsgierig naar cryotherapie in de regio Nijkerk?

Wilt u meer weten over de behandeling cryo in de regio Nijkerk? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met JV Clinic door te bellen naar 033-2572672 of door uw behandeling online te reserveren. Woont u niet in Nijkerk? Ook vanuit Amersfoort, Hoevelaken, Leusden en Nijkerkerveen zijn wij goed te bereiken.

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!