Cryo21 Vetcellen bevriezen

Op zoek naar een cryotherapie in de regio Amersfoort met Cryo21 of Arctik21? Dan bent u bij Jeanette Veldhuizen Clinic op het juiste adres! Maak vandaag nog kennis met cryo nabij Amersfoort en reserveer direct!

 

Slank de zomer in met Cryo21

Slank worden door vetcellen te bevriezen in de buurt van Amersfoort. Het kan met cryo21! Weg met die rol op uw buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkin verdwijnen als sneeuw voor de zon. Onze cryotherapie in de regio Amersfoort bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat!

Cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat hiermee in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen uw lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. U bent met onze cryotherapie bij JV Clinic nabij Amersfoort dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?!

 

Het nieuwste van het nieuwste: Arctik21

Als één van de eerste klinieken in Nederland hebben wij de nieuwste techniek op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dat apparaat werkt volgens dezelfde principes als de Cryo21 en is geschikt voor de wat vollere dames. Met de Arctik21 kunnen wij namelijk grotere lichaamsoppervlakten tegelijk behandelen. De resultaten van deze nieuwe vorm van cryotherapie in de omgeving van Amersfoort zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kunt u weer een echte taille krijgen!

Deze nieuwe Cryo21 techniek is extra effectief omdat het kou met infrarood combineert. De grote behandelingskop heeft een temperatuur van -20 graden. Hiermee krijgen uw vetcellen niet alleen een schok van de kou, maar ook van de warmte die door het infrarood vrijkomt. Het kristallisatieproces van de vetcellen zal dan ook sneller verlopen. Niet alleen raakt u met onze cryotherapie nabij Amersfoort uw vet kwijt, maar uw huid wordt ook mooi glad en strak. Per behandeling kunt u met Arctik 21 wel 3 tot 6 centimeter kwijtraken!

Onze cryotherapie in de regio Amersfoort met de Arctik21 is ook effectief bij spierpijn, zwellingen en vochtophopingen.

Welke cryotherapie in de omgeving Amersfoort kies ik?

De hoeveelheid Cryo21 behandelingen en de duur van een sessie, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat we aan de slag gaan met onze cryotherapie in onze salon nabij Amersfoort zal de huid uitgebreid worden bestudeerd. Wanneer u denkt dat u veel overtollig vet heeft, kan het namelijk ook zijn dat dit het gevolg is van een verslapte huid. In zo’n geval wordt de behandeling een combinatie van huidversteviging, het afvoeren van vocht en het afvoeren van vetcellen. Dit zijn allemaal aspecten van cryo bij JV Clinic bij Amersfoort.

Welke behandelingsvorm geschikt is voor u, wordt met u afgestemd en vastgelegd in een behandelplan. Hierbij zullen ‘voor-en-na’-foto’s worden gemaakt en wordt u gewogen en gemeten. Met onze cryotherapie behandeling dichtbij Amersfoort zal uw mond open vallen bij het zien van de verschillen: uw figuur zal aanzienlijk verbeteren! Dat al na één Cryo21 behandeling!

 

Speciale Cryo21 introductieactie

Nieuwsgierig naar cryotherapie in de omgeving van Amersfoort en met name naar de Arctik21? Profiteer nu van onze speciale introductie! Hiermee krijgt u korting op onze kennismakingsbehandeling. Zo kunt u zelf het resultaat ervaren! Voor een behandeling van 15 minuten betaalt u nu 150,- in plaats van 175,-. Kiest u voor de behandeling van 30 minuten? Dan betaalt u slechts 200,-! Is deze behandeling met Cryo21 en Arctik21 u bevallen? Dan kunt u daarna verder gaan met de kuur voor een optimaal resultaat.

 

Welke zones behandelen met Cryo21?

Cryo21 Vetcellen bevriezen

Effecten op het lichaam

Onze cryotherapie in onze salon nabij Amersfoort heeft de volgende uitwerking op uw lichaam:

 • Versneld bloedsomloop, verwijderd toxines
 • Vergroot calorieverbruik
 • Verwijdering/vermindering van cellulitis
 • Vermindering van vetcellen
 • Lymfedrainage
 • Versteviging en versterking van de spieren
 • Contourverbetering en king van spieren; Contourverbetering en afslanking van het lichaam
 • Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21.

Niet alleen verdwijnt vetophoping met Cryo21 als sneeuw voor de zon. Ook kunnen wij met deze techniek uw lichaam verstevigen. Denk hierbij aan verslapte bovenarmen, de binnenkant van de bovenbenen, de buik en de borsten.

 

Effecten op het gelaat

Zowel lichaam als gelaat kan behandeld worden met Cryo21. Onze cryotherapie in de regio Amersfoort heeft de volgende uitwerking op uw gelaat:

 • Verstevigen van de weefsels
 • Versteviging van de spieren
 • Vermindering van de rimpels
 • Volume creëren in de lippen
 • Verwijdering/vermindering van de dubbele kin
 • Huidverjonging
 • Verstevigen en liften van het gelaat
 • Nieuwste Techniek huidverjonging Cryo21

 

Tarieven van cryotherapie in de omgeving Amersfoort

Cryo21 1 zone € 110,- per behandeling 2 zone € 195,- per behandeling

Arctik 15 minuten € 175 per behandeling 30 minuten € 250 per behandeling

Bel naar 033-2572672 voor meer informatie! Wij vertellen u graag meer over Cryo 21 en onze cryotherapie regio Amersfoort!

Vetcellen bevriezen