Cryo21 Vetcellen bevriezen

Slank de zomer in met Cryo-Therapie.

Slank door Vetcellen bevriezen! Weg met die rol op je buik. Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat die onderkinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De cryo21-therapie bevriest de vetcellen: met direct en blijvend resultaat.

De Cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. U bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?!

U kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen.

 

Het nieuwste van het nieuwste: Arctik21

Als één van de eerste klinieken in Nederland heb ik in januari 2019 het nieuwste van het nieuwste op het gebied van cryotherapie geïntroduceerd: de Arctik21. Dit apparaat werkt volgens nagenoeg dezelfde principes als de Cryo21, en is speciaal geschikt voor de wat vollere dames. Met Arctik21 kunnen namelijk ook grotere lichaamsoppervlakten tegelijk behandeld worden. De resultaten zijn spectaculair: het lichaam kan prachtig gemodelleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld weer een echte taille krijgen! Het apparaat is zo effectief omdat het kou met infrarood combineert. De grote behandelingskop heeft een temperatuur van -20. Je vetcellen krijgen niet alleen een schok van de kou, maar ook van de warmte die door de infrarood vrijkomt. Hierdoor zal het proces van het kristalliseren van de vetcellen sneller verlopen. Niet alleen raak je vet kwijt, ook je huid wordt mooi glad en strak. Per behandeling  kun je met de Arctik21 wel 3 tot 6 centimeter kwijtraken! Ook spierpijnen, zwellingen en vochtophopingen (zoals bij oedeem) kunnen met de Arctik21 effectief behandeld worden.

Welke methode, hoeveel behandelingen e.d.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn en hoe lang deze zullen duren, is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voordat we aan de slag gaan met de behandeling, zal je huid van het te behandelen gebied eerst uitgebreid bestudeerd worden. Misschien heb jij het idee dat je veel overtollig vet hebt, waardoor je last hebt van een buikje. Maar het zou ook goed kunnen zijn dat je buikje het gevolg is van een verslapte huid. In zo’n geval wordt een behandeling dan een combinatie van huidversteviging, het afvoeren van vocht en het afvoeren van vetcellen, allemaal aspecten die met cryotherapie aangepakt kunnen worden. Welke vorm van behandeling geschikt is voor jou en je wensen, wordt met jou afgestemd en vastgelegd in het behandelplan. Er zullen altijd ‘voor-en-na’-foto’s gemaakt worden, die je kunt bewonderen op een groot tablet. Ook zullen we je wegen en je centimeters opmeten. Je mond valt open bij het zien van de verschillen: je figuur is aanzienlijk verbeterd! En dat al na 1 behandeling.

 

Speciale introductieactie

Ben je benieuwd geworden naar cryotherapie en met name naar de Arctik21? Nu Speciale Introductie! Je krijgt namelijk korting op een speciale kennismakingsbehandeling met de Arctik21. Zo kun je zelf het resultaat ervaren! Voor een behandeling van 15 minuten betaal je nu in plaats van €175,- slechts €150,-. Ga je voor de behandeling voor 30 minuten, dan betaal je in plaats van €250,- slechts €200,-. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je daarna verder gaan met de kuur voor een optimaal resultaat.

 

Welke zones behandelen?

Cryo21 Vetcellen bevriezen

Effecten op het lichaam

 • Versneld bloedsomloop, verwijderd toxines
 • Vergroot calorieverbruik
 • Verwijdering/vermindering van cellulitis
 • Vermindering van vetcellen
 • Lymfedrainage
 • Versteviging en versterking van de spieren
 • Contourverbetering en afslanking van het lichaam
 • Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21.

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.

 

Effecten op het gelaat

 • Verstevigen van de weefsels
 • Versteviging van de spieren
 • Vermindering van de rimpels
 • Volume creëren in de lippen
 • Verwijdering/vermindering van de dubbele kin
 • Huidverjonging
 • Verstevigen en liften van het gelaat
 • Nieuwste Techniek huidverjonging Cryo21

 

Tarieven

Cryo21 1 zone € 110,- per behandeling 2 zone € 195,- per behandeling

Arctik 15 minuten € 175 per behandeling 30 minuten € 250 per behandeling

Of bel naar 033-2572672 voor meer informatie!

Vetcellen bevriezen