fbpx

Ongewenste haargroei? Een definitief afscheid!

Koptekst van Blogartikel 3

BLOG | 28 februari 2019

Bij jou is de voorjaarsvoorpret al láng begonnen: je bent je kledingkast aan het aanvullen met luchtige rokjes en jurkjes en de eerste zonvakantie is ook al geboekt. Toch heb jij nog één ding op je wensenlijstje staan: mooie, gladde benen. Het liefst voor altijd. Omdat je geen zin hebt in dat steeds terugkerende ritueel met je scheermes (en de bijkomende ingegroeide haren en stoppels), ben je op zoek naar een andere oplossing. Zoek niet verder. Met definitief ontharen heb jij voortaan op élke dag (in de zomer én winter) mooie, gladde benen!

Twee opties: IPL en elektrisch ontharen

Iedereen heeft wel eens een impulsaankoop gedaan. Je zit op een avond lekker op webwinkels rond te browsen ptaque volore volorem vel maximus voluptatatem voluptae re nonecus ea et rerum, volorerempor as solo el iunt aut quo oditam conemporepe voluptam quasXimusaped qui odist, cum abor arunt, ius, vent aliquiant quae mi, saest, sequi santiur mo con con.

Kuurverband

Bij IPL kunnen er kleine en grotere lichaamsoppervlakten behandeld worden, zoals je oksels, benen en bikinilijn. Daarnaast is de methode door de gekoelde behandelkop pijnloos en snel. Haartjes maken verschillende groeifasen door. Alleen de haartjes in de actieve groeifase zitten vast aan de bodem van het haarzakje, en kunnen verwijderd worden. Om het gehele te behandelen gebied te ontharen, zijn er daarom meerdere behandelingen nodig. Hierbij kun je denken aan 8 tot 10 behandelingen, met tussenpozen van 6 tot 12 weken. Het vergt dus wat tijd en geduld. Maar als de kuur eenmaal voorbij is, dan heb je ook wat!

Elektrisch ontharen

Zoals gezegd is IPL geschikt voor donkere haren, en zijn er voor blonde, witte, grijze en rode haren anderen methoden nodig. Dit komt doordat deze haarsoorten te weinig pigment bevatten om de warmte te geleiden. Met elektrisch ontharen is het wél mogelijk om de ongewenste haargroei aan te pakken. Bij deze heel nauwkeurige methode worden de haartjes één voor één verwijderd door middel van elektrische epilatie. Elk haartje wordt afzonderlijk aangepakt, waarbij een heel fijn naaldje langs het haartje in het haarzakje wordt geschoven. Met behulp van stroom wordt de haarwortel uitgeschakeld. Als het gaat om een haartje in de juiste groeifase, vindt er definitief geen haargroei meer plaats. Hoewel elektrisch ontharen niet geheel pijnloos is, kan de behandeling zodanig worden aangepast dat het goed te ondergaan is.

Goed om te weten

In veel gevallen vergoedt de zorgverzekeraar (deels of volledig) de behandelingen voor definitief ontharen in het gezicht. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar hoe de situatie voor jou is geregeld.

Tip van Jeanette

Jeanette: ‘Natuurlijk wil jij, naast een mooie, gladde huid zónder ongewenste haargroei, ook met een stralend en van gezondheid blakend gezicht het voorjaar in. Gebruik eens het Purifying Mask van PCA Skin. Dit masker peelt, ontgift en haalt op een zachte manier je onzuiverheden weg. Dit komt doordat de talgproductie wordt verminderd en de bacteriën worden gedood, waardoor ontstekingen worden voorkomen. Na afloop voelt je huid niet alleen erg schoon, maar ook erg fris aan. Het is te gebruiken bij elk huidtype, behalve de hypergevoelige huid. Je shopt dit product op mijn webshop.’

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!