fbpx

Supplementen voor de verouderde huid

BLOG | 18 juni 2020

Het toonbeeld van schoonheid, voorspoed en succes? Een frisse, gezonde huid. Maar helaas, dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Onder invloed van hormonen, leeftijd of een niet altijd even gezond dieet kunnen er allerlei problemen ontstaan. Rimpels, onzuiverheden en rode vlekjes of pigmentvlekken zijn veelvoorkomende voorbeelden. Supplementen kunnen je huid een helpende hand bieden.

supplementen

Gedane zaken

Dat de huid door huidveroudering wat minder aangename verschijnselen gaat vertonen, is geheel natuurlijk. Het is een proces dat al vroegtijdig inzet en niet terug te draaien is. Gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer. Op tijd beginnen met goede huidverzorging en -bescherming is daarom van groot belang. Maar ook wanneer de eerste tekenen van veroudering onherroepelijk hebben ingezet, is het waardevol in je huid te investeren. Zo kun je verdere veroudering afremmen en zorg dragen voor een goede huidgezondheid.

Langetermijnoplossing

Werken aan een langetermijnoplossing op het gebied van huidverbetering, kan bij JV Clinic. Bij de kliniek bieden we producten en behandelingen aan om van buitenaf te werken aan verbetering, maar ook zijn er mogelijkheden te werken van binnenuit. Door deze twee factoren te combineren, kunnen we de meest effectieve en langdurige resultaten bereiken.

Behandelingen voor de huid

Een goed begin op dit gebied is een peeling. Hierbij wordt gewerkt met diverse zuren die ervoor zorgen dat dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Ook activeert hierdoor het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor de huid frisser en helderder wordt. De Dermapen 4 is een microneedlingtechniek waarmee onder andere rimpels en pigmentvlekken kunnen worden aangepakt. Doordat de pen kleine gaatjes in de huid prikt, stimuleert dat de huid om te herstellen en te verbeteren.

Van buiten en van binnen

Naast behandelingen aan de buitenkant, is de binnenkant van even groot belang voor een mooie huid. Alle vitaminen en mineralen die we binnenkrijgen, gaan het eerst naar de lichaamsdelen die dat het meest nodig hebben. Dat betekent dat de huid, helaas, als laatste aan de beurt is. Wanneer je daarnaast ouder wordt, kan het zijn dat voedingsstoffen minder goed worden opgenomen. Daarom zijn aanvullende vitamines in de vorm van supplementen vaak nuttig om het herstel van lichaam en huid te verbeteren.

Cellics supplementen

Bij JV Clinic maken we gebruik van een nieuw type supplementen, namelijk Cellics. De filosofie achter het gebruik van deze supplementen is dat huidverbeterende behandelingen pas echt zoden aan de dijk zetten wanneer de basis goed is. De supplementen bieden een compleet aanbod aan vitaminen en mineralen die bevorderlijk zijn voor huid en haar. De ingrediënten zijn bovendien natuurlijk en organisch, en waarvan de werking klinisch en wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Andere behandelingen

Wat ondersteuning in de goede huidzorg is vaak best welkom. Want wat heeft jouw huid nou eigenlijk precies nodig en welke supplementen werken voor jou? Bij JV Clinic helpen we je graag met deze zoektocht. Maar ook kun je er terecht voor verschillende mogelijkheden op het gebied van afslanken. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de Cryo21 om hardnekkig vet te verwijderen en de lichaamscontouren te verbeteren. Heb je vragen over huidverzorging of andere behandelingen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!