fbpx

‘Pmu bood de oplossing voor mijn drukke ochtenden’

BLOG | 3 september 2020

Sta jij elke ochtend ook altijd met je handen in het haar en heb je geen idee waar je de tijd moet vinden om er goed en verzorgd uit te zien? Zo ja, dan ben je verre van de enige. Om je kostbare tijd te besparen, kan pmu, oftewel permanente make-up, een welkome oplossing zijn. Zo houd jij tijd over om te ontbijten en je kinderen naar school te brengen. Tel uit je winst!

De boel op stelten

‘Elke ochtend was het weer hetzelfde liedje’, vertelt Mireille (37). ‘Mijn partner begint elke ochtend om zeven uur en is dus al vroeg van huis. Hij haalde dan nog net de kinderen uit bed, maar de rest kwam op mijn bordje. De jongste is twee en de oudste is vier. Ze kunnen met zijn twee de boel behoorlijk op stelten zetten. En wanneer ze de boel van tafel trekken, hun kleren vooral niet willen aantrekken en gaan lopen keten, blijft er ’s ochtends weinig tijd voor mezelf over.’

Pmu

‘Toen ik voor de zoveelste keer met strepen mascara op mijn wang op het schoolplein verscheen, vond ik het wel welletjes. Ik was wel klaar met dat gedonder met die make-up, ook al vond ik het me wel mooi staan. Een vriendin tipte mij toen pmu. Dat sprak mij wel aan, het scheelt een hoop tijd en gepriegel. Diezelfde week nog heb ik een salon opgezocht en maakte ik een afspraak.’

Verschillende keuzes

Wanneer je graag pmu wilt, is er een aantal zaken waarvoor je kunt kiezen. Zo kunnen de wenkbrauwen ingevuld worden of kan er eyeliner worden aangebracht. Maar ook de precieze tint en vorm kun je met de specialist bespreken tijdens een intakegesprek. Zo kan de eyeliner enkel onder, enkel boven of aan beide kanten worden aangebracht. Hoewel we spreken van permanent, is het wel belangrijk de behandelde plekken na verloop van tijd op te frissen. Meestal is dit na zo’n een tot anderhalf jaar, voor eyeliner is dat drie tot vijf jaar.

Subtiele technieken

Bij JV Clinic maken we gebruik van de subtiele en zeer natuurlijke ‘hairstroketechniek’ voor wenkbrauwen en kunnen we een eyeliner zo dun of juist aangezet aanbrengen als bij jou past. We werken hierbij met gecontroleerde pigmenten en apparatuur, zodat we een optimaal effect kunnen bereiken en een behandeling met pmu zo veilig mogelijk is. Ook maken we vier weken na de behandeling nog een afspraak, om eventuele puntjes op de i te kunnen zetten.

Leukere moeder

‘Inmiddels heb ik permanente eyeliner en wenkbrauwen’, vertelt Mireille. ‘Pmu is echt een verademing. Ik spring elke ochtend zo uit bed en ik zie er direct goed uit. Ik hoef alleen nog maar een borstel door mijn haar te halen. Het maakt dat ik er op ieder moment van de dag frisser en verzorgder uitzie, en dat vind ik heel fijn. Ik zou nu al niet meer zonder kunnen. Pas nu heb ik door hoeveel tijd ik voorheen kwijt was aan opmaken en verwijderen van make-up. Ik zie er niet alleen beter uit, maar ik ben er ook een leukere moeder van geworden.’

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!