fbpx

Geen hersteltijd, wél indrukwekkend resultaat met DermaPen 4

BLOG | 3 oktober 2019

Huidverbetering is meer dan goed eten, genoeg slaap en veel water drinken. Natuurlijk zijn dit heel belangrijke zaken en is het heel verstandig dit te doen, maar je huid kan extra ondersteuning gebruiken. Want er zijn veel oorzaken van huidproblemen die niet met deze oplossingen te verhelpen zijn. Littekens, huidveroudering, acne: vervelend als je het hebt. Maar belangrijker: wat doe je ertegen?

Meer kennis over huidverbetering

Sommige mensen zijn gezegend met een puntgave huid, maar de meesten hebben wel eens last van erge of minder erge onzuiverheden. En aangezien onze huid vanaf het 25e levensjaar veroudert, duurt het niet lang voordat de eerste rimpels en lijntjes zichtbaar zijn. Maar gelukkig is er steeds meer bekend over de oorzaken van huidproblemen. Dat is positief, want daardoor is er ook steeds meer kennis over wat we ertegen kunnen doen.

Geen kostbare tijd verspelen

Er zijn dan ook steeds meer behandelingen om je huid te verbeteren. Maar ook willen steeds meer mensen een behandeling die niet invasief is. Een ingrijpende procedure vraagt om veel hersteltijd, terwijl je het liefst snel weer aan het werk bent en geen kostbare vrije dagen verspeeld met herstellen. Mogelijk zijn dit de redenen dat het acht jaar duurde voordat de Dermapen 4 uitgebracht werd: een huidverbeteringstechniek zónder downtime maar mét indrukwekkend resultaat.

Huidproblemen

‘Jeanette Veldhuizen vertelt dat ze graag werkt met de nieuwste Dermapen 4. ‘Het mooie vind ik dat je er zoveel klachten mee kunt verhelpen. Het is geschikt om de huid op te frissen of collageenproductie te stimuleren voor een stevigere huid.’ Maar de technologie is naast anti-aging ook heel geschikt om andere huidproblemen mee te behandelen, zoals acne, pigmentvlekken, couperose en rosacea.

Speciale techniek

De Dermapen 4 is een zogenaamde ‘microneedling’-techniek. Hierbij worden er minuscule gaatjes in de huid gebracht. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij die groeifactoren vrijlaten waardoor de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd wordt, stofjes die zorgen voor een gezonde, stevige en jonge huid. Maar daarbij kan de huid, door de gemaakte kanaaltjes, veel beter actieve werkstoffen en ingrediënten opnemen.

Als een dagje in de zon

De Dermapen 4 maakt maar liefst 1920 gaatjes in de huid per seconde. Omdat dit zo snel gaat, is er geen verdoving nodig. Er kan in zeer korte tijd namelijk al een volledige behandeling worden uitgevoerd. Jeanette: ‘Het gezicht, de hals, decolleté of je handen kunnen allemaal behandeld worden. De huid wordt gelift zonder operaties, zonder littekens. Sterker nog, juist littekens kun je enorm verbeteren met deze techniek. En onmiddellijk na de behandeling kun je al je werkzaamheden weer hervatten. We brengen namelijk een speciale, kalmerende sunblock op je gezicht aan. De huid is beschermd en voelt lekker rozig. Alsof je een dagje in de zon hebt gezeten!’

Snel resultaat

Een behandeling is mogelijk in combinatie met andere huidbehandelingen, maar ook in kuurverband. Juist de herhaling van de Dermapen 4 zorgt ervoor dat je huid er structureel een stuk jonger en egaler uitziet. Maximaal twee dagen na de behandeling is het effect al zichtbaar. Afhankelijk van jouw klacht is er een verschillende dosis of verschillende diepte mogelijk. Al na twee dagen is het prachtige resultaat zichtbaar: een jonge, frisse, gave huid!

Wist je dat…

De huid maakt van binnenuit een nieuwe huid aan, en heeft daar de juiste voedingsstoffen voor nodig voor een optimaal resultaat. Jeanette kan ook adviseren over goede voeding en speciale huidvitamines. Ook is het belangrijk de huid tijdens de kuur van buitenaf, met de speciaal op de kuur aangepaste huidverbeterende producten te behandelen.

  Ook interessant voor jou

  Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

  Lees verder

  ‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

  Lees verder

  ‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

  Lees verder

  ‘Na mijn scheiding kwam ik veel aan, nu wil ik mijn figuur terug’

  Lees verder

  Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

  - Matty van de Vis

  1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

  - Angelique Steehouwer

  Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

  - Zjoske Postduif

  Wil jij je
  mooiste zelf worden?

  Maak hier een afspraak om
  samen met JV Clinic
  de eerste stap te zetten!