fbpx

Cryo21: een beetje liefde voor jezelf

BLOG | 13 augustus 2021

Wat is het een vreemd jaar geweest. Niemand had kunnen zien aankomen wat de gevolgen zouden zijn van de verspreiding van het coronavirus. In je vakantie kon je gelukkig weer genieten van het terras en restaurants. Best logisch dat veel mensen de persoonlijke verzorging tijdens hun vrije dagen wat laten zitten. Maar hebben de wijntjes en hapjes toch tot wat vakantiekilo’s geleid? Dan biedt Cryo21 de oplossing. We vertellen er alles over in dit artikel.

Cryo21

Positiever

Het is alleen juist in een periode als deze belangrijk om niet te vergeten goed voor jezelf te blijven zorgen en lief te zijn voor jezelf. Daardoor voel je je positiever, krachtiger en fitter. En dat heb je wel verdiend!

Goed zoals je bent

Zelfliefde is ontzettend belangrijk. Wanneer je goed in je vel zit, ben je immers ook beter in staat jezelf minder snel uit het veld te laten slaan. Je kunt tegenslagen of vervelende opmerkingen gemakkelijk van je afschudden. Zelfliefde houdt ook in dat je jouw mindere kanten durft te accepteren. Je bent niet langer bezig met het oordelen van jezelf of het neersabelen van je eigen gedrag. Een paar vakantiekilo’s meer zijn niet het einde van de wereld. Je bent wie je bent. En je bent goed zoals je bent.

Boost voor jezelf

Liefde voor jezelf kun je voeden door positieve aandacht aan jezelf te besteden. Vandaar dat je je vaak zo lekker voelt nadat je hebt gesport, je gezond hebt gegeten en je een mooie outfit hebt aangetrokken. Het gaat er daarbij natuurlijk niet om dat je hoeft te voldoen aan ieder schoonheidsideaal, maar een fit en gezond lijf kan hierbij een grote rol spelen. Om je te helpen bij een fitter lichaam en een mooie contour zodat jouw natuurlijke schoonheid kan stralen, kun je bij JV Clinic terecht. Dat zorgt niet alleen voor een boost voor je lijf, maar ook voor je gevoel van zelfliefde!

Cryo21

Wil jij weer van je vakantiekilo’s afkomen? Middels de Waves21 kan jouw lichaam gestimuleerd worden af te slanken en balans terug te vinden. De Waves21 werkt met koutechnologie zoals dat gebeurt bij cryotherapie. Misschien heb je al wel eens eerder van Cryo21 gehoord. Dit is een behandeling waarmee vet plaatselijk bevroren kan worden, waardoor deze vetcellen afsterven en je lichaam deze kan afvoeren. Maar de Waves21 heeft grotere handstukken waardoor grotere gebieden kunnen worden behandeld. Bovendien wordt er ook kleurtherapie toegepast. Door bepaalde lichtkleuren in te zetten brengt dat de lichaamscellen in evenwicht. Het lichaam ontspant, zenuwen en spieren komen tot rust en het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Snellere kristallisatie

Een alternatief voor Cryo21 is een behandeling met de Arctik21. Ook dit apparaat werkt volgens dezelfde principes als de Cryo21, maar is met name geschikt voor de wat vollere vrouw. Hiermee kunnen namelijk grotere lichaamsoppervlakken tegelijk behandeld worden. Ook wordt er infraroodtechniek ingezet. Het infrarood zorgt juist voor warmte, waardoor het kristallisatieproces in de vetcellen sneller verloopt. Bovendien zorgt dat mede ervoor dat de huid mooi glad en strak wordt.

Laat je verzorgen

Iedere afslankbehandeling of contourverbetering zorgt ervoor dat je er prachtig en stralend gaat uitzien. Maar dat niet alleen: het is een ontspannend moment in de week, een uurtje dat jij even achterover kunt liggen en jezelf niet bezig hoeft te houden met maatregelen of lockdowns. De specialisten bij JV Clinic verwelkomen je graag om je in de watten te leggen!

Tip!

Wist je dat Cryo21 ook kan worden toegepast op je gezicht? Je gezicht wordt hiermee niet bevroren, maar sterk afgekoeld. Hierdoor worden de bindweefselcellen geactiveerd. Je huid begint meer collageen en elastine aan te maken, twee eiwitten die zorgen voor een soepele en egale huid. Zo kun je dus met Cryo21 zonder operatie een stralende, verstevigde en egale huid krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Cryo21? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Ook interessant voor jou

Het LEVELS-concept voor een stralende huid in 6 stappen!

Lees verder

‘O nee: ongewenste haargroei. Hoe kom ik hiervanaf?’

Lees verder

‘Cellulite op je benen? Ontdek de mogelijkheden van JV Clinic!’

Lees verder

Hier krijg je zeer professionele mensen en behandelingen. Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.

- Matty van de Vis

1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!

- Angelique Steehouwer

Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!

- Zjoske Postduif

Wil jij je
mooiste zelf worden?

Maak hier een afspraak om
samen met JV Clinic
de eerste stap te zetten!