fbpx

‘O nee, ongewenste haargroei, hoe kom ik hier vanaf?’

ongewenste haargroei

‘O nee, ongewenste haargroei, hoe kom ik hier vanaf?’

Onze favoriete periode komt er weer aan: de zomer. De hele dag op het strand liggen, je favoriete tijdschrift lezen en je favoriete cocktail bestellen, klinkt dat niet als muziek in je oren? Maar er zitten jammer genoeg ook wat mindere kanten aan de zomer. We lopen met dat warme weer het liefst in een kort broekje, maar dan vallen je ongeschoren benen net wat meer op. En steeds maar in de weer met een scheermesje, daar zit je ook niet op te wachten. Bij JV Clinic zorgen de specialisten ervoor dat je je niet dag in dag uit hoeft te scheren om prachtige gladde benen te krijgen.

Zonder zorgen het lekkere weer tegemoet

Wanneer je je bikini weer uit de kast kunt halen, zullen er lichaamsdelen te zien zijn die een winter lang verstopt zaten onder kleding. Dat betekent dat je benen, bikinilijn en oksels ook weer onder handen genomen moeten worden, wil je glad en haarvrij zijn. Dat kun je natuurlijk zelf doen door middel van een scheermesje. Het komt echter regelmatig voor dat er hierdoor rode bultjes kunnen ontstaan in de lijn van de bikinizone, de oksels en op je benen. Niet zo charmant, maar het voelt ook onprettig aan. Bovendien zijn enkele dagen nadat je je hebt geschoren, de eerste haartjes alweer zichtbaar.

Verschillende ontharing mogelijkheden

Als je te kampen hebt met ongewenste haargroei en er vanaf wilt, kun je ook andere methodes overwegen. Hoe kom je van ongewenste haargroei af? Er zijn meerdere tijdelijke methodes die je kunt toepassen. Denk aan:

  • Epileren
  • Harsen
  • Scheren
  • Touwtjes
  • Ontharingscrème
  • Bleken

Is er een definitieve oplossing mogelijk?

De bovenstaande oplossingen zijn zoals eerder vermeld tijdelijk, dus je moet het blijven herhalen om tot het gewenste effect te komen. Maar wil je echt definitief van je ongewenste haargroei af, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bij JV Clinic bieden we je een behandeling aan die ervoor kan zorgen dat je je niet meer zal hoeven scheren.

Welke behandeling?

JV Clinic beschikt over een uitstekende methode om ervoor te zorgen dat jij je niet meer druk hoeft te maken over de ongewenste haartjes. Medocs IPL is dé methode voor het reduceren van overbeharing. Het voordeel is, is dat het veiliger en sneller is dan laserontharing. Het pigment van je haarwortels absorbeert het licht en zet deze om in warmte. Het wordt zo’n 70 graden en op die manier kunnen de haartjes worden vernietigd.

Hoe kom ik ervan af?

Je kan vanaf nu voor de rest van je leven afrekenen met die ongewenste haartjes. Maar ook met ingegroeide en geïrriteerde haren, zou je voorgoed af kunnen rekenen. Wanneer de behandeling succesvol bij je is afgerond, is het tijd om volledig van je comfort te genieten. Want door de Medocs IPL-methode hoef je je namelijk niet meer te scheren, epileren of te harsen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Medocs IPL voor jou kan betekenen? Of wil je een heerlijke behandeling om er weer frisser en stralend uit te zien? De specialisten van JV Clinic helpen je daar graag bij. Neem gerust contact op om een afspraak te maken of als je vragen hebt!