fbpx

Pak huidveroudering aan van binnenuit!

Huidveroudering

Pak huidveroudering aan van binnenuit!

Iedereen krijgt op een bepaald punt in het leven te maken met huidveroudering. Bestond er maar een klok waarmee we de wijzertjes konden terugdraaien en weer een jong huidje zouden hebben. Helaas is dit niet het geval, huidveroudering is onvermijdelijk. Maar dat betekent niet dat je het niet kunt afremmen. Er zijn verschillende manieren om de huid lang fit, soepel en stralend te houden. JV Clinic staat daarbij graag voor je klaar.

Verlies elasticiteit

Naarmate je ouder wordt, zet huidveroudering in verschillende huidlagen in. Na verloop van tijd wordt de opper- en lederhuid dunner dan toen je jonger was. Dit komt doordat je huid veel elasticiteit verliest. Dat is ook het moment waarop rimpels en fijne lijntjes om de hoek komen kijken. Huidveroudering gaat ook vaak gepaard met een droge, vochtarme huid waardoor de huid een futloze uitstraling krijgt. Ook kun je last hebben van zogenaamde ‘ouderdomsvlekken’.

Invloeden buitenaf

Het feit dat er huidveroudering ontstaat valt niet te vermijden, maar er zijn zeker invloeden die een sterke bijdrage kunnen leveren en waar je dus goed op kunt letten:

  • Roken
  • Teveel blootstelling aan uv-straling
  • Voeding
  • Alcoholgebruik
  • Stress
  • De luchtkwaliteit in je omgeving

Nodige stofjes

Om huidveroudering echt grondig aan te pakken, zijn hyaluronzuur en collageen de stofjes die een hoofdrol spelen. Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam. Onze botten, haar, nagels, maar ook de huid beschikt over dit stofje. Hoe meer verbindingen van dit eiwit, hoe meer stevigheid. Hyaluronzuur is normaal het stofje dat je huid soepel houdt. Het trekt namelijk vocht aan en zorgt hiermee voor meer volume. Al vanaf ons dertigste levensjaar vermindert de aanmaak van deze stoffen sterk. Het kan daarom geen kwaad om je huid een handje te helpen om de stoffen weer binnen te krijgen.

Van binnenuit

Om de huid hierbij te helpen, werken wij bij JV Clinic van binnenuit. Met gezond eten en leven ben je al goed op weg. Toch is het resultaat vaak minimaal. Er is meer nodig dan dat. Daarom raden wij de supplementen van Cellics aan. Hierbij staan de twee hoofdstofjes ‘hyaluronzuur’ en ‘collageen’ centraal. Met deze producten zorg je ervoor dat je je huid van binnen een extra boost geeft. Het ondersteunt je lichaamsprocessen op het gebied van herstel en opbouw van cellen. Hierdoor blijft de huid gezond en fit en kan de volume in je huid terugkeren!

Intakegesprek

Om je huid zo goed mogelijk te verzorgen en te verbeteren, plannen wij bij JV Clinic altijd een intakegesprek in. Hierin bespreken we jouw wensen. Op basis daarvan maken we een behandelplan op maat. Ook als het gaat om andere huidproblemen ben je hier van harte welkom. Je kunt bij ons terecht voor peelings, botox, Cryo21, Dermapen4, definitief ontharen, permanente make-up en meer. Wil jij je huidveroudering tegengaan of zit je met een ander probleem? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.