fbpx

Zorg voor jezelf: heerlijke behandelingen om tot rust te komen

behandelingen

Zorg voor jezelf: heerlijke behandelingen om tot rust te komen

Wat is het een vreemd jaar geweest. Niemand had kunnen zien aankomen wat de gevolgen zouden zijn van de verspreiding van het coronavirus. Het is zwaar. Het is lang. Het is, door het sluiten van veel bedrijven en het thuiswerken, gemakkelijk om de sleur in de dagen te krijgen. Best logisch dat veel mensen de persoonlijke verzorging wat laten zitten. Het is alleen juist in een periode als deze belangrijk om niet te vergeten goed voor jezelf te blijven zorgen en lief te zijn voor jezelf. JV Clinic heeft verschillende huidbehandelingen om je even te verwennen en tot rust te komen. Dat heb je wel verdiend!

Je bent goed zoals je bent

Zelfliefde is ontzettend belangrijk. Wanneer je goed in je vel zit, ben je immers ook beter in staat jezelf minder snel uit het veld te laten slaan. Je kunt tegenslagen of vervelende opmerkingen gemakkelijk van je afschudden. Zelfliefde houdt ook in dat je jouw mindere kanten durft te accepteren. Je bent niet langer bezig met het oordelen van jezelf of het neersabelen van je eigen gedrag. Je bent wie je bent. En je bent goed zoals je bent.

Boost voor jezelf

Liefde voor jezelf kun je voeden door positieve aandacht aan jezelf te besteden. Vandaar dat je je vaak zo lekker voelt nadat je je hebt opgemaakt, je een schoonheidsbehandeling hebt gehad of je uit de sauna komt. Bovendien, wanneer je jezelf goed verzorgt en je blij bent met je uiterlijk, zul je jezelf ook sneller goed voelen. Het gaat er daarbij natuurlijk niet om dat je hoeft te voldoen aan ieder schoonheidsideaal. Juist jouw unieke punten maken je prachtig. Om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen, kun je bij JV Clinic terecht voor verschillende heerlijke behandelingen. Dat zorgt niet alleen voor een boost voor je huid, maar ook voor je gevoel!

Cryo21 facelift

Misschien heb je al wel eens eerder van Cryo21 gehoord. Dit is een behandeling waarmee vet plaatselijk bevroren kan worden, waardoor deze vetcellen afsterven en je lichaam deze kan afvoeren. Wat je misschien niet wist, is dat deze behandeling met een speciale kop ook toe te passen is voor je gezicht. Je gezicht wordt hiermee niet bevroren, maar sterk afgekoeld. Hierdoor worden de bindweefselcellen geactiveerd. Je huid begint meer collageen en elastine aan te maken, twee eiwitten die zorgen voor een soepele en egale huid. Zo kun je dus met Cryo21 zonder operatie een stralende, verstevigde en egale huid krijgen!

WishPro

Een andere behandeling waarmee je jezelf kunt laten verwennen is de WishPro-behandeling. Met WishPro is het mogelijk om in 14 minuten je huid vele jaren te verjongen. WishPro behandelt de huid zodat speciale serums diep in de huid door kunnen dringen. Dit heeft als gevolg een jonge, frisse en egale huid, zonder dat hier naalden of fillers bij komen kijken. Pijnloos, 100% veilig en met resultaat dat direct na de behandeling al te zien is.

Chromo lichttherapie

Deze behandeling is het ideale steuntje in de rug voor je huid na een andere behandeling. De meeste huidbehandelingen veranderen namelijk niet direct de huidstructuur, maar zetten de huid aan het werk om zichzelf te verbeteren. Door een behandeling chromo lichttherapie krijgen je cellen energie, waardoor je huid sneller in staat is om het herstelproces op gang te brengen. Na elke gezichtsbehandeling ontvang je van ons een behandeling lichttherapie voor €10 euro in plaats van €30.

Laat je verzorgen

Iedere huidbehandeling zorgt ervoor dat je huid prachtig en stralend uit gaat zien. Maar dat niet alleen: het is een ontspannend moment in de week, een uurtje dat jij even achterover kunt liggen en jezelf niet bezig hoeft te houden met maatregelen of lockdowns. JV Clinic is het adres voor huidverbeterende en huidverjongende behandelingen, behandelingen met de Cryo21, permanente make-up en ontharing. In deze tijd kun je producten bij ons bestellen voor thuis, neem contact met ons op via 033 2572672 .